torstai 31. maaliskuuta 2011

Päivä 1 - Esittele itsesi

Ajattelin tehdä tälläisen 31 kertaisen postauksen. Joten tänään olisi ensimmäinen päivä vuorossa.

Päivä 1 – Esittele itsesi

Moi,

Mä oon Laura, 21-vuotias nainen Tampereelta. Synnyin 11.10.1989 (horoskooppi on siis vaaka) ja kotipaikkani on Juupajoki. Älkää edes kysykö missä tuommonen paikka oikein on, en jaksa selittää, käyttäkää googlea.
Luonteeltani olen fiiliksen mukaan eläjä, sarkastinen, lapsellinen ja positiivinen.
Olen kova puhumaan, tutussa seurassa. Jos joudun uuteen porukkaan niin mieluummin kuuntelen, kun puhun. Moni ei ole pitänyt tästä, ovat luulleet minua vittumaiseksi ämmäksi, joka vain mököttää. Haluan vain ensin nähdä millaisia uudet tuttavuudet ovat, mistä he puhuvat, mitä heille voi puhua. Ja, jos vastaan tulee sellainen ihminen, josta en pidä niin en myöskään tutustu, that's it.Passaan nyt ala-aste ja ylä-aste vaiheet ja siirryn suoraan lukioaikoihin.

Elikkä kävin Oriveden lukion, joka kesti minulla 3½ vuotta. Syystä, että en päässyt ekalla yrittämällä lyhyestä matikasta lävitte. Lakin sain päähäni 2008 vuoden Itsenäisyyspäivänä ja tuolloin kävin jo vartijan ammattitutkintoa Tampereella. Nyt olen siis turvallisuusalalla töissä.


(huomatkaa tukan väri keltainen.......)

Muutin ensimmäisen kerran 18-vuotiaana exäni kanssa Karjaalle kerrostalo kolmioon, mutta se(kään) suhde ei kestänyt ja muutin häntä koipien välissä takaisin Pirkanmaalle. Asuin vuoden Tampereella yksiössä, kunnes tapasin seuraavan poikaystäväni (nykyisin tunnetaan sanalla ex) ja muutin hänen kanssa yhteen. Suhde näytti toimivalta ja minä, joka ei ikinä ole haaveillut lapsista tai naimisiin menosta, aloin myös lämpeämään näille ajatuksille. Kihlat vaihdettiin kesällä 2010 Saksassa ja päätettiin, että naimisiin mennään vuonna 2012. Erohan tuosta tuli tämän vuoden alkupuolella ja nyt olen muuttamassa taas kerrostalo yksiöön. Että näin sitä ollaan menty hienosti osa elämästä miesten perässä ja turpaanhan siinä on tullut.

Kai sitä ulkonäköäkin voisi jotenkin avata teille, vaikka kuvistakin sen näkee. Olen siis 174 cm pitkä ja normaalipainoinen (tavoitteena kuitenkin tiputtaa se 10kg). Hiukseni ovat luonnostaan blondit, mutta värjäilen niitä punaiseksi.Tyylini on yhdellä sanalla kuvattuna mukavuudenhaluinen. Tykkään tennareista, collage-housuista ja löysistä t-paidoista. Näin kuitenkin pukeudun vain kotona. Tyyliäni kuvastaisi myös rock'n roll, tykkään nahkasta, punaisesta, mustasta, naisellisista kellomekoista yms. Eniten myös kuuntelen rockia, Elvis Presley ja Johnny Cash, ahh <3

Eiköhän tämä riitä tältä osin ja opittehen te tässä blogia lukiessanne tuntemaan minut vähän paremmin :)

Huomenna sitten muuttoa tiedossa ja yritän tuon huomisenkin postauksen, Päivä 2 - Eka rakkaus, saada aikaiseksi.

Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti