lauantai 3. joulukuuta 2011

Äidin pikku tyttö lähtee muille maille...

Viimenen kuukausi on mennyt aikamoisessa pimeydessä, ei niinkään sään takia vaan omien ajatuksien takia. Olen tällä hetkellä niin väsynyt ja turhautunut tämän hetkiseen elämääni, etten tiedä mitä tekisin... Minua painostaa kaikki: parisuhde, Tampere, työ, liian tutut kaavat yms... Haluaisin aloittaa uuden sivun elämässäni yksin, jossain muuaalla, toisessa työssä..

Olen kotoisin Tampereen läheltä, joten sen takia Tampere on tuntunut turvalliselta ja tutulta paikalta asua. Mutta en halua sitä enää. Haluaisin paikan, joka on aivan uusi, josta en tunne ketään. En olisi kenestäkään riippuvainen, mutta kuitenkin olisin lähellä perhettäni ja ystäviäni. Mietin pitkään mikä olisi kaupunki jossa voisin asua. Helsinki - ei (koko etelä-Suomi - ei), hämeenlinna - ei, pohjois-suomi - ei... Lopulta päädyin Jyväskylään.Jyväskylästä en tunne oikeastaan ketään ja kaupunkikin on aika vieras. Ihastuin Jyväskylään, kun vietin siellä yhden viikonlopun alkusyksystä kaverini kanssa. Keskustassa liikkuessamme huomasimme, ettei ihmisillä ollut mihinkään kiire. Tämä on mielestäni todella harvinaista kaupungissa.

Jyväskylä muutenkin tuntuisi hyvältä ratkaisulta, koska keväällä haen Jyväskylän ammattikorkeakouluun ja, jos onni potkii niin aloittaisin opinnot syksyllä 2012.

Mutta mitä tekisin siellä? Tällä hetkellä minulle kävisi mikä tahansa työ, mutta voisinhan minä jäädä tälle nykyiselle alalleni. Olen koittanut koluta mol.fi-sivut lävitse moneen kertaan, mutta harmikseni Jyväskylässä ei haeta tällä hetkellä työntekijöitä tälle alalle, jolla työskentelen.Mutta tässä nyt katsellaan ja kuunnellaan tammikuun alkuun asti ja, jos muuttaisin Jyväskylään niin se tapahtuisi vasta tammi-helmikuun vaihteessa...

Tulevaisuus näyttää mitä tapahtuu....

(kuvat haettu googlen kuvahaulla)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti