maanantai 3. joulukuuta 2012

Pakkanen ärrinmurrin.

Heippa vaan. Mun piti tänään kehitellä tänne joku ihan järkeväkin postaus ja ottaa kuvia, mutta ei taas menny niin, kuin elokuvissa. Olin tänään kaverin kyydillä koulussa ja, kun päästiin kaverini luo niin yritin käynnistää omaa autoani... Eipä toi prkl:n auto käynnistynyt. Onneksi kaverin mies oli kotona ja kertoi fiksuna ihmisenä, että auton akku on tyhjä ja antoi siihen virtaa. Huhhuh, pääsin kuin pääsinkin loppujen lopuksi kotiin. Nyt odottelen, että K tulisi kotiin niin lähdemme Tampereelle ostamaan uuden PRKL:n akun. Mur är pör sanon minä.

(Ah Lontoo ja lämmin päivä - tahtoo takas<3)


Eiköhän siinä ollut nyt nää tän päivän örinät ja purinat. Tänään olin taas tosiaan koulussa ja oli kyllä mukava päivä :) Aika lensi nopeaan ja tänään opeteltiinkin jo kolme hierontaliikettä. Huomenna ja ylihuomenna on taas enemmän käytäntöä ja mä en malttais odottaa! :)
Ajattelin huomenna laittaa päälleni uudet farkkuni, mitkä ostin viime viikolla Ideaparkin New Yorkerista. Vois yrittää ne huomenna kuvailla jollain kahvitauolla koulussa, jos muistan kameran ottaa mukaan ja, jos valoa piisaa tarpeeksi :)
Mietin pitkään mitä kuvia laittaisin tähän postaukseen, koska en tykkää kuvattomista postauksista. Nyt, kun olen koko päivän mennyt tuolla pakkasessa niin ajattelin laittaa random-kuvia viime kesältä :) Vähän mielikin saa lämpöä :)EDIT: Jouduin jättämään tämän postauksen kirjoittamisen kesken, kun tuli lähtö sinne Tampereelle. Prinsessa-autossani on nyt uusi akku ja nyt sen auton olisi parempi lähteä käyntiin huomenna ja ylihuomenna - muuten haen pesäpallomailan ja laitan auton uuteen uskoon. No en kai sentään... Enpä! Muahhaha! Nyt mä meen sohvalle katselemaan töllöä ja juomaan kuumaa kaakaoo - onhan se hienoa olla kämpillä n. 45min koko päivän aikana ennen, kun menee nukkumaan... Mut joo, adios muruset! <3
1 kommentti on "Pakkanen ärrinmurrin."