torstai 13. joulukuuta 2012

The Dress

Piti paeta tuota muuttotouhua hetkeksi koneelle tai muuten olisin menettänyt hermoni. Olen tänään taas pakkaillut ihan hulluna tavaraa ja tuntuu, ettei noi tavarat vaan vähene. Johtunee siitä, kun kämppä on täynnä muuttolaatikoita vaikka ne piti viedä uudelle asunnolle tän viikon aikana. Mutta mutta... Tuli mutkia matkaan ja ehkä huomenna illalla päästään K:n kanssa viemään vihdoin näitä kamoja. Isot tavarat sitten muutetaan lauantaina. 

Mennäänpäs nyt mukavempiin ajatuksiin - häät. Elikkäs häitä "tanssitaan" elokuussa, joten täällä bloginkin puolella tulee varmasti paljon esiintymään häihin liittyviä mietiskelyjä. Tänään päätin vähän katsella netistä häämekkoja, että saisin vähän laajemman näkemyksen minkälaisen mekon itselleni haluan. Olin jo mukamas päättänyt, että mekko on ainakin olkaimeton, mutta sitten löysin kivoja mekkoja missä on yksi olkain jonkunlaisilla koristeluilla. Nyt en enää tiedä ees, että haluanko olkaimettoman vai yksiolkaimisen mekon. Vaikeaa. 

Kokosin Niinatar-sivuilta muutamien mekkojen kuvia, jotka saivat sydämeni tykyttämään:

Tässä mekossa on esim. tuo yksi olkain. Olkain ei ehkä ole ihan sellainen mitä itselleni ottaisin - turhan tuollainen.. Hmm.. iso kukkahässäkkä? Muuten mekko on sellainen mistä pidän - yksinkertainen ja korostaa juuri oikeita alueita.

Tässä mekossa ihastuin koristeluun. Ainut mikä kummastutta herättää on tuo ihme solmu haarojen kohdalla :D

Tässä koristelut ovat myös todella kauniit ja kangas laskeutuu todella nätisti. Mekon helma ei kuitenkaan innosta.

Itse en niinkään välitä tyllistä, mutta tälläinen määrä tylliä jopa menisi. Mekko on muuten ihana, mutta tuo kukkaset ei ole ihan mua...

Tämä mekko ylsi ykköseksi. Olkain on ihana ja juuri sellainen kuin itse haluaisin. Jättäisin vain tuon ihme "viitan" pois. Toki tämä mekko vähän näyttää sellaiselta, että tämän kanssa olis aika hankala kävellä..

Ahh.. Tämä on myös todella kaunis ja ihanat kirjailut.

Mekko on muuten todella kaunis, mutta ihan kuin se kaipaisi jotain.. Jää vähän liian tylsäksi.

Tässä taas yksi olkain, mikä on makuuni liian suuri. Muuten mekko on kivan näköinen.

2 kommenttia on "The Dress"