lauantai 16. maaliskuuta 2013

Nopeat kuulumiset

Heipsan! Kohta olisi suunta Tampereelle metsästämään äidille syntymäpäivälahjaa, mutta sitä ennen ajattelin nopeasti tulla kertomaan mitä tänne allekirjoittaneen elämään kuuluu :)

Eilen varasin mulle ja K:lle viikonloppuloman kylpylässä huhtikuun lopulle. Tosiaan mulla on vielä käyttämättä K:n antama lahjakortti Rantasipi-hotelleihin ja se pääsi nyt myös käyttöön. Eilen tsekkailin mitä eri Rantasipi-kylpylöitä ja hotelleita on, mutta päädyin kuitenkin tuttuun ja turvalliseen Nokian Edeniin :) Olemme kylpylässä la-su, joten ajattelin, että on paljon mukavempi ajelle jonnekin suhteellisen lähelle, että itse kylpylässä olisi sitten enemmän aikaa :) Nyt pitää alkaa oikeasti käymään lenkillä ja salilla paremmin, että kuukauden päästä kehtaa sinne kylpylään mennä ;)

 

Me ollaan viime päivät nautittu ihanan aurinkoisista päivistä ja vähän olen päässyt myös ulos kuvailemaan. Tykkään kuvailla luontoa todella paljon, mutta jotenkin nää lumiset talvikuvat näyttävät aina samalta. Tule jo kesä rakas! 

Nyt mä lähden laittamaan itseni kuntoon, niin pääsee lähtemään Tampereelle :) Illan vietänkin tänään ihanan Hennan kanssa :) Katsotaan tulisiko tältä illalta jonkin sortin kuvamatskuakin ;)Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti