perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ou Friday!

Vihdoinkin viikonloppu on alkanut! Mä olen elänyt oikeestaan koko viikon lauantaissa, koska K on tehnyt tän viikon yövuoroja ja on ollut outoo, kun K on päivät kotona. Mutta nyt ollaan vasta perjantaissa :)

Tänään tein lime-vadelmajuustokakkua tarjottavaksi, kun K:n kaveri tuli meille illaksi. En valitettavasti viitsinyt ottaa kuvia kakusta, kun olisitte sokaistuneet kakun komeudesta ;) ..no oikeesti kakun kiillepinta meni ulkonäöllisesti vähän huonoksi, mutta muuten kakku oli oikein hyvää :)


 

Asuksi valitsin tänään mukavan asukokonaisuuden. Paidan ostin joku aika sitten New Yorkerista. Paita on lyhyempi sivuilta, joten halusin alle topin, ettei nyt liikaa ihoa ole näkyvillä. Farkut ovat myös New Yorkerista.

Ostin joku aika sitten muutamia uusia koruja korukokoelmaani ja tässä yksi suosikki. Koru on toisaalta todella simppeli, mutta ihana katseenvangitsija :) 

 

Kauppaan lähtiessämme heitin nahkatakin päälle ja tennarit jalkaan, koska aikaisemmin ulkona paistoi kivasti aurinko. Noh... Kun menimme ulos niin ulkona tuli lunta ja tuuli oli mukavan kirpsakka. Mun pitäisi oikeasti alkaa katseleen ikkunasta ulos ennen, kun astun ovesta pihalle :) Säästyisi vuotavalta nenältä. Tulisi nyt jo kevät niin saisi paremmin tennarit ja nahkatakin käyttöön. Mä olen nääs jo niin kyllästynyt talvitakkeihin ja talvikenkiin!

Mitenkäs teidän muiden viikonloppu on lähtenyt käyntiin? :)


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti