perjantai 24. toukokuuta 2013

I need a wedding planner!

VAROITUS! Häähömppää tiedossa...

Mulla on tänään puhelin käynyt kuumana, kun olen hoitanut hääasioita. Ensin soitto kirkkoherranvirastoon ja tiedustelua tästä esteettömyystodistuksesta. Sieltä sain todella hmm miten sen sanoisi... Vaikeita vastauksia, joista en ymmärtänyt puoliakaan. Sen jälkeen soitin kirkon suntiolle tiedustellakseni saako kirkon pihassa heittää riisiä, kun kaikissa paikoissa näin ei kai saa tehdä. Onneksi meidän kunnan kirkossa se on sallittua, joten nyt on yksi huoli vähemmän :)
Sitten oli vuorossa kaasoille ja bestmaneille hääpalaverista ilmoittaminen - toivottavasti kaikki pääsisivät tuona kyseisenä päivänä, ettei tarvitse alkaa uudestaan miettimään sopivaa ajankohtaa..
Ollaan pitkään jo K:n kanssa puhuttu, että pitäisi mennä kukkakauppaan sopimaan hääkukat. Päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja varasin meille sieltä tapaamisen paikan pomon kanssa täksi päiväksi :) Nyt olen koittanut netistä kaivella erilaisia esimerkkejä millaisia kukka-asetelmia haluaisimme ja mitä värejä niissä olisi.  
kuvat we♥it

 Nyt on sellainen olo, että vielä olisi miljoona asiaa hoitamatta liittyen häihin. Ja tänään, jos koskaan olisin kaivannut hääsuunnittelijaa :D 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti