keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Details

Tuleeko teillä koskaan selläinen kausi, että haluatte käyttää joka päivä (jos vain pystyisi) samaa paitaa tai huomaatte käyttäneenne koko viikon samoja koruja. Eilen, kun viimeistelin asukokonaisuuttani huomasin, että mulla oli niitä samoja asioita taas kerran ylläni. Otinkin muutaman kuvan eilisen asun yksityiskohdista - pimeyden takia en saanut kokonaisuudesta kuvaa.

 

Guess:n kello on ollut kuin liimattuna mun ranteessa viime ja tällä viikolla. Mutta mikäs siinä kantaa näin kaunista kelloa päivittäin :)
Olen myös mukavuudenhaluisena heittänyt päälleni H&M:n harmaan neulepaidan. Pesen paidan käsin (ettei se pienene pesussa) ja tänäänkin heitin neuleen heti päälleni, kun se oli kuivunut. 

 

Roomasta ostamani kaulakoru oli uusi lisä asukokonaisuuteen pitkästä aikaa. Rakastan kalloja, mutta hillityllä tavalla ja tämä sopiikin pienenä kaulakoruna asuun kuin asuun :).
Sama meikki kesät talvet - ei yllätä, että tänäänkin mentiin tällä meikillä. Joku päivä pitäisi räväyttää ja tehdä naamalleen jotain muuta :).

 

Skopunktenin kengät varmaan kuluvat puhki tällä käytöllä. Nämä kengät ovat vain ulkonäöltään kauniit korkojen kera, mutta lämmin karvavuori lämmittää näillä säillä kivasti jalkoja.
Toinen asia tänään mitä käytin pitkästä aikaa: Lancomen Hypnose-hajuvettä. Olin ihan unohtanut kuinka ihanan tuoksuinen tämä hajuvesi onkaan - saa nähdä jääkö tämä taas vakituoksuksi arjessa.

//Some outfit's details from yesterday.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti