tiistai 3. joulukuuta 2013

Face Stockholm

Eilen postilaatikkoon tipahti pieni kirjekuori, jossa selvästi oli jotain muuta kuin lasku/mainos. Avasin kirjekuoren ja siellä oli ilokseni Face Stockholmin huulipuna, kajaali ja rajaussuti. Ihmettelin hetken, että mistä tämmöinen tuli, kun en ole tälläisiä meikkejä koskaan tilannut. Sitten muistinkin, että Ellen tilaajalahjana sai nämä ko. meikit. Tilaajalahjat ovat siitä ihania, että ne yleensä tulee vasta paljon myöhemmin, kuin tilauksen on tehnyt. Tällöin tilaajalahjat yleensä unohtuvat mielestä ja postilaatikkoon saapuessa ne ovat arjen pieniä yllätyksiä :).

 

 

Nyt vähän kyllä harmittaa, että juuri menin ostamaan Maybellinen punaisen huulipunan, kun omasta mielestäni Face Stockholmin punaisen huulipunan sävy on paljon parempi kuin Maybellinen. Noh, nyt on ainakin kaksi punaista huulipunaa laatikossa odottamassa päivää, kun uskallan laittaa sitä arki-/juhlameikkiini :).

Mulle ei ole entuudestaan Face Stockholm-merkki tuttu, joten mun pitää vähän käyttää googlea, että saan tästä enemmän tietoa itselleni. Mutta onko teillä tästä kokemusta tai juuri näistä kuvissa näkyvistä tuotteista? :)

//I get an nice envelope, which contained Face Stockholm's red lipstick, eye-liner and make-up brush.//
2 kommenttia on "Face Stockholm"
  1. kerro si mite hyvi toi kajal toimii, ku pitäs kans ostaa vastaava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kerron :) Ajattelin testailla sitä huomenna tai ylihuomenna :)

      Poista