sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Hullu Poro

Käytiin eilen syömässä pitkänkaavan mukaan Hullussa Porossa mieheni, siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa. Hullu Porohan siis sijaitsee Tampereen Koskikeskuksessa. En ollut ennen käynyt Hullussa Porossa ja paikan lappilainen sisustus kolahti minuun heti. Mutta sitten astelimme tiskiltä kyselemään meidän pöytäämme ja silloin nenään iski viinan haju. Ah mikä ihana tuoksu aloittaa ruokailu. Saimme pöydän terassin oven vierestä, mikä ei ollut ihan hyvä paikka, koska humalaiset (pissaliisat) ihmiset koko ajan ravasit siitä tupakille. Ruoka oli paikassa todella hyvää, mutta en kyllä viikonloppuna mene uudestaan kyseiseen raflaan. Ruokailioille pitäisi olla oma tilansa, ettei tarvitse katsoa syödessään toisten kännisekoiluja.

 

Alkuruuaksi otimme kaikki savuporokeitot ja olihan tuo ihan hyvää. Minä olin ehkä porukan ainut, josta ei tullut täysin savuporokeiton fania.

 

Sitten mun pääruoka, mikä aiheutti hieman ihmetystä - maailman isoin lehtipihvi. En osannut päättää listalta mitään, mistä varmasti pitäisin, joten valitsin tutun ja turvallisen lehtipihvin. Tämä oli kyllä jo liian iso, koska melkein kaikki ranskalaiset jäivät syömättä.

 

Kaikki oltiin jo ihan täynnä, mutta listalla houkutteli vielä räiskäleet. Päädyttiinkin kaikki ottamaan nämä jälkkäriksi ja olihan toi räiskäleannos hyvä! :) 
 
// Yesterday we went to eat to Hullu Poro, which is located in Tampere's Koskikeskus. //

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti