perjantai 20. joulukuuta 2013

Instagram kuvat

Taas olisi aika tiivistää viime päivät Instagram kuvilla, joita ei nyt ihan hirveästi ole tullut napsittua. Pitäisi oikeasti ryhdistäytyä ton Instagramin kanssa.


♥ Koulussa on tullut pyörähdettyä pariin kertaan ja kotona on jatkunut tammikuiseen tutkintotilaisuuteen valmistautuminen. Tässä alkaa pikku paniikki ja stressi tulla.

 

♥ Illat mulla on mennyt viime aikoina eri sarjoja katsellen. Tykkäsin todella paljon Totuuden anatomista ja tällä hetkellä katselen Gossip Girl:n 1.kautta.

 

♥ Viime päivinä on saanut kunnon nauruja kissojen hölmöyden takia - ihania kavereita :)

 

♥ Alkuviikosta kävin vanhemmilleni tekemässä pipareita ja näistä tuli paljon hienompia kuin niistä pipareista, mitä tehtiin Kimmon kanssa meille! Eilen näppäsin tämän kuvan laiturista ja tajusin, että tämä on aikalailla ensimmäinen talvi, mistä mä oikeasti olen tykännyt.

 

♥ En ole kissojen kanssa päässyt koko viikkona ulos erilaisten menojen takia, mutta onneksi eilen olin vain kotona, joten raahauduimme tunniksi pakkaseen :).

 

♥ Eilen oli mukava päivä, kun ensin postilaatikkoon tipahti Cosmo ja illasta kävimme Kimmon kanssa Tampereella ja syötiin pitkästä aikaa Subwayssa. Noi keksit on maailman parhaimpia! :)


//You can follow me in Instagram lillil89//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti