keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Jouluhaaste

Iltaa muruset! :) Mua itseäni oikein ärsyttää, miten huonosti olen viime päivinä ehtinyt kirjoittamaan blogiin, joten pahoittelut siitä. Kiire tuntuu olevan joka päivä ja koko ajan saa juosta paikasta toiseen hoitamassa asioita. Kiirettä ei yhtään vähennä koulutehtävät, mitkä pitää palauttaa tämän kuun viimeinen päivä, ja tammikuussa häämöttävä (kammottava) tutkintotilaisuus.

Nyt kuitenkin mennään vähän ihanempiin asioihin, nimittäin jouluun! Monessa blogissa on nyt parin päivän aikana pyörinyt jouluhaaste, joten ajattelin itsekin tehdä tämän, että vähän saisin joulufiilistäni nostettua :)


1. Parasta joulussa ? - Ehdottomasti perheen yhteinen aika. Me käymme joka joulu kummankin vanhemmilla ja illan vietämme kahdestaan availlen lahjoja. Jouluna on myös parasta rauhallisuus.

2. Joulumusiikkisi ? - Raskasta joulua-levyt on aikalailla kulutettu puhki. Viime viikolla postissa tuli tämän vuoden Raskasta joulua-levy, joten sitä olen autossa nyt kuunnellut :)

3. Tykkäätkö katsoa jouluelokuvia ? Millaisia ? - Mauri Kunnaksen Joulupukki ja noitarumpu on ihan paras. Lumiukko-leffa on jo vähän tylsä.

4. Jouluherkkusi ? - Suklaa! Hyvänä kakkosena tulee kinkku.


5. Mitä pitää ehdottomasti olla jouluaterialla ? - Lohta ja kinkkua. Muuten en pidä jouluruuasta.

6. Koska joulukoristeet pääsevät kotiasi koristamaan ? -Mä en ole ikinä nähnyt vaivaa sisustaa/koristaa kotia jouluksi. Jos tilaa olisi vielä vähän enemmän, niin tottakai joulukuusi kuuluu hakea ennen joulua. Olen aikaisemmin koristanut kotia joulukukilla ja niitä varmaan haen myös tällä viikolla :).

7. Joulu kotona vai jossain muualla ? - Vastasinkin jo tähän aikaisemmin, että käymme molempien vanhempien luona. Tänä jouluna menemme aamupuurolle Kimmon vanhempien luo ja päivällä menemme syömään jouluaterian omien vanhempieni luo. Illan olemme luultavasti kahdestaa.

8. Itsetehdyt lahjat vai kaupasta ostetut valmiit vai molempia ? - Molempia. Arvostan todella paljon itsetehtyjä lahjoja, mutta itse kyllä sorrun ostamaan kaiken kaupasta.9. Laitatko ulkovaloja pimeyttä valaisemaan ? - Viime kämppään laitoimme parvekkeelle jouluvaloja, mutta nyt emme ole laittaneet, kun täällä mökillä asustelemme.

10. Joulu oman perheen kanssa vai isommassa porukassa ? - Perheen parissa tottakai.

11. Onko sinulla joululahjatoive ? - Onhan niitä ollut aika lista :).

12. Paras saamasi joululahja ? -Voi ei - tosi vaikea valita! Mutta vastaan tähän nyt, että Kimmon viime jouluna tekemä lahja. Sovittiin, että kumpikin tekee jotain itse lahjaksi ja Kimmo päätti tehdä kynttilöitä. No kynttilöitä tuli todella monta erilaisilla lasipurkeissa, mutta onnistu se mies kuitenkin tuhoamaan ainakin yhden kattian ja keittiökin oli hieman vaarassa tuhoutua :D.

13. Kuvaile unelmiesi joulu ? - Unelmien jouluni on varmasti joskus tulevaisuudessa, ehkä jopa ensi jouluna! Unelmien jouluni olisi, että saisimme kutsua meidän omakotitaloon vanhempamme viettämään joulua.

14. Mikä on ärsyttävin joululaulu ? - Se missä lauletaan jotain siasta.

15. Oletko tehnyt jouluvalmisteluja tälle vuodelle, mitä ? - Ostanut ja paketoinut lahjat, siinä se :D.

 
(kuvat täältä)

16. Paras joulujuoma ? - Hmm... Ei ainakaan glögi - yök. Sanotaan nyt vesi ja valkkari.

17. Oikea kuusi, tekokuusi vai ei kuusta ollenkaan ? - Oikea kuusi tietenkin.

18. Käykö teillä joulupukki ? - Ollaan jo turhan vanhoja siihen.

19. Paras joulumuistosi lapsuudesta ? - Pukin odottaminen oli aina jännittävää ja sitten oli kiva yllättyä, kun katsoi ikkunasta ulos ja näki terassilla ison röykkiön lahjoja.

20. Laittaudutko jouluaattona hienoksi vai hölläiletkö koko päivän pyjamassa ? - Aattona laittaudun kyllä. Kuitenkin suht mukavat vaatteet, että niissä viihtyy rentona koko päivän.

21. Peruna-, porkkana-, bataatti- vai lanttulaatikko ? -Jos on pakko valita niin perunalaatikko, mutta sekin on pahaa.

22. Paras joulusuklaa ? - Juliat!

23. Joulutortut vai piparit ? - Piparit. Joulutorttuja on kyllä mukavempi leipoa :).
2 kommenttia on "Jouluhaaste"
  1. Me mennään huomena katsomaan Raskasta joulua-konsertti. En malta odottaa! Ovat kyllä huippuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit mäkin olisin niin halunnut! :) Toivottavasti on hyvä konsertti ja pitäkää hauskaa! :)

      Poista