perjantai 20. joulukuuta 2013

New Years wish outfit

New Years wish outfit
Mä olen jo haaveilemassa Uudenvuoden asusta vaikka joulukaan ei ole vielä täällä. Mutta nythän on hyvä alkaa suunnittelemaan jo valmiiksi tarviiko uudenvuoden juhliin hankkia mekkoa tai muuta vaatetta :)

Aloin eilen miettimään, että mitähän me teemme, kun vuosi vaihtuu. Ei ole vielä mitään tietoa mitä meidän kaverimme tekevät, mutta luulen, että olemme täällä meidän mökillä ihan vain  kahdestaan tai kavereiden kanssa. Joten kokosinkin tämän asun ajatellen kotona olemista - oikeastaan omasta mielestäni tämä asu kävisi jo baariinkin. Uusivuosi on mulle sellainen juhla, että sillon saa luvan kanssa pitää koristeellisia toppeja tai antaa meikin hehkua kimalteista ja eri väreistä. 

Itse laittaisin uutenavuotena päälleni kultaisella koristellun topin ja toppiin sopivat housut - muistin tätä kollaasia tehdessäni, etten ole pitkään aikaan käyttänyt nahkahousuja, mitkä lojuvat jossain kaapin syövereissä. Nämä housut siis voisivat olla yksi vaihtoehto illan asuun. Nellyltä löysin kaksi upeaa toppia, mitkä voisin hyvin hankkia itsellenikin. Ylempi toppi on hyvän mallinen ja koristeellisempi kuin alempi toppi. Toisaalta taas alempi toppi sopisi ehkä kotona vietettäviin pirskeisiin paremmin.

Sen jo tiedän, että uudenvuoden meikkini tulee olemaan vahvempi kuin mitä normaalisti käytän arjessa. Esimerkiksi kollaasissa oleva silmämeikki sopii mielestäni oikein hyvin uudenvuoden juhlaan.

Minä yhdistäisin kultaisen ja mustan uutenavuotena. Minkälainen olisi sinun unelmien asukokonaisuus uudeksi vuodeksi? :)

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti