tiistai 10. joulukuuta 2013

Ripsille lisää näyttävyyttä ja tuuheutta

Heippa muruset! Tänään on ollut aika pitkäveteinen päivä, kun olen vain perehtynyt uuteen puhelimeeni (tästä lisää huomenna) ja tehnyt koulujuttuja. Nyt kuitenkin päätin tulla tänne blogin puolelle esittelemään teille uuden ripsivärin, minkä ostin viime viikolla.

Huomasin viime viikolla, kun laitoin Maybellinen ripsaria, että yläripsien ripsiväri on kuivunut purkkiin ja harjaan ei saanut enää kunnolla ripsiväriä. 

Tykkään ostaa aina uuden ripsivärin kokeiluun, joten tällä kertaa mukaani lähti Rimmelin Scandaleyes Lycra Flex-ripsiväri.


 

Tässä Rimmelin ripsarissa on niin tuuhea ja iso harja, etten käytä sitä ollenkaan alaripsiin. Alaripsiin käytän vielä Maybellinen ripsaria, koska se ei ollut kuivunut.

 

Itse olen ollut nyt melkein viikon testailukokemuksella todella tyytyväinen tähän ripsiväriin. Minulla on omasta takaa pitkät ripset, joten tämmöinen tuuheampi ja isompi harja sopii hyvin omille ripsilleni.

Oletteko te kokeilleet tätä Rimmelin ripsiväriä ja mitä olette siitä tykänneet? :)

//I bought a new mascara: Rimmel's Scandaleyes Lycra Flex-mascara. Mascara makes lashes look full and it's giving volume and lenght.//
 

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti