torstai 5. joulukuuta 2013

Testing Face Stockholm

Maanantaina mulle tuli postissa tilaajalahja, jossa oli Face Stockholm-merkin kajaali ja huulipuna. Tässä postauksessa esittelin tuotteet teille KLIK! Tänään testailin aamulla tätä kajaalia ja nyt on aika ristiriitaiset fiilikset. Siveltimellä oli helppo levittää kajaalia, mutta kajaalin sävy oli todella haalea vaikka olisi ottanut kajaalia paljonkin siveltimeen. Itse tykkään täysin mustista rajauksista, joten Face Stockholmin kajaali tuntui aika valjulta. Aloin miettimään onko näissä kajaaleissa jokin niksi, jolla saisi kajaalista paljon tummemman?


 

Nyt, kun kajaali on ollut koko päivän luomissa, niin olen huomannut muutakin vikaa siinä. Ensinnäkin kajaali kuluu nopeasti ja loppupäivästä rajaukset ovat epätasaiset ja väri on levinnyt luomen yläosaan, kun silmiä on räpytellyt. 

Onko kukaan muu testaillut tätä? Onko antaa mitää vinkkejä tämän kajaalin käyttöön, että se pysyisi paremmin?

//Today I tested Face Stockholm's eye-liner and now I don't know what to think about it... The colour wasn't so deep black which I like, it was almost grey. And now the eye-liner is spreaded to eyelid's top.//

4 kommenttia on "Testing Face Stockholm"
 1. Rakastan ite noita Face Stockholmin meikkejä. :) Kannattaa kokeilla luomen pohjustamista ennen rajauksen tekemistä, se pitää paremmin paikoillaan ja rajauksesta saa vielä vahvemman. Joskus myös kostutan siveltimen päätä kevyesti ennen väriin kastamista niin siitä tulee vähän pigmenttisempi rajaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että auttaisiko siveltimen kostuttaminen, joten täytyykin kokeilla! :) Kiitos vinkeistä! :)

   Poista
 2. Mä en usko et ton tyylisestä kajalista saa ees täysin mustaa...nestemäinen paras siihen hommaan. Ehkä tolla sais tehtyä just hyvin alarajakset, ja häivytettyä smoke-eye tyyliseks..?(: ja tosiaan, siveltimen kostuttaminen auttaa kans varmaan vähääsen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin huomenna kokeilla näillä Kertun antamilla vinkeillä :)

   Poista