torstai 30. tammikuuta 2014

Asun yksityiskohdat

Mä niin kadehdin niitä ihmisiä, joilla on mahdollisuus viikollakin saada joku kuvaamaan päivän asun vielä, kun on valosaa. Meillä se ei vain yksinkertaisesti onnistu, joten päätin tämän päivän asusta koota vain pienet yksityiskohdat, mitä itse pystyin kuvaamaan.

 
Takki / Jacket - VILA
Neule / Knitwear - H&M
Kaulahuivi / Scarf - Gina Tricot
Rannekoru / Bracelet - Glitter
Farkut / Jeans - Gina Tricot
Kengät / Shoes - Anttila

Mulla on vielä vaikeuksia saada säädettyä kuvien koko aina saman kokoiseksi, joten jonkun aikaa täällä blogissa voi näkyä eri kokoisia kuvia, kunnes saan oikeat mitat löydettyä ja otettua ylös. 

Asuun palatakseni, käytin tänään maanantaina Ginasta ostamiani farkkuja ja voi jeesus noi kerää kaiken mahdollisen karvan, mitä vain löytyy! Meilläkin tuota karvaa on tässä taloudessa aika paljon kissojen takia ja kokoajan pitää olla putsaamassa noita farkkuja ennen, kun astuu ovesta ulos. Muuten farkut ovat hyvät - toivottavasti eivät vain pesussa kauheasti löysty, koska nytkin ne ovat jo hieman isot. 

Vielä piti kertoa, että pääsin näytöstä läpi ja nyt on kyllä niin huojentunut olo! :) Uusi näyttö tosin kolkuttelee jo nurkan takana, joten ihan ei koulua voi vielä unohtaa. Mutta ollaanpahan taas yksi askel lähempänä valmistumista! :)

Nyt suuntaan nukkumaan, jotta huomenna jaksaa herätä kouluun. Huomenna blogissa tatuointiasiaa. Hyvät yöt ihanaiset! :)

2 kommenttia on "Asun yksityiskohdat"
 1. Toi neule näyttää täydelliseltä!

  Mullakin tulee yleensä vain viikonloppuisin napattua asukuvia. Aika tylsää! Onneks, nyt on jo ollut huomattavissa hiukan päivän pitenemistä. Wuhuu, kevät tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kevät sieltä alkaa pikkuhiljaa tulemaan :) Toi neule on kyllä kiva, takaa pidempi kuin edestä ja on sellainen ylisuurimalli :)

   Poista