maanantai 27. tammikuuta 2014

Farkkuja pitkille naisille

Kiertelin tänään Koskikeskuksen liikkeitä, kun yritin etsiä itselleni uusia farkkuja. Suuntasin ensimmäisenä Gina Tricotiin, jossa vein kolmet housut kokeiluun. Ensiksi minua alkoi ärsyttämään, kun taas kerran pidemmät farkut oli tupattu kaikista kaukaisimpaan nurkkaan, josta omaa kokoa oli todella vaikea etsiä. Sitten, kun löysin 34-tuumaa pitkät farkut, niin eihän valikoima ollut kattava ja löysin yhdet farkut, joissa oli sopivan kokoinen vyötärö. 

Alepöydältä vielä nappasin parit housut kokeiluun ja toivoin, että ne olisivat hieman pidempää mallia. Taas kerran jouduin pettymään sovituskopissa, kun alepöydän löydöt olivat älyttömän lyhyet. Tuumamittaiset farkut olivat pituudelta hyvät, mutta vyötäröltä yhden koon liian isot. Yllätys yllätys näitä mustia farkkuja ei löytynyt rekistä enää pienemmässä koossa. Päätin tuhlata 50€ näihin hieman liian isoihin farkkuihin ja toivon, että vyö pitää ne ylhäällä.

Olen aikaisemmin löytänyt hyvin farkkuja esimerkiksi Crockerilta, mutta tällä kertaa halusin suht halvat farkut. Gina Tricot oli suuri pettymys ja H&M:lle en jaksanut edes suunnistaa, kun sieltä en ole moneen vuoteen löytänyt sopivia farkkuja. Tulinkin avautumaan täällä blogin puolella asiasta, koska haluaisin tietää, mistä te muut (pitkät) hankitte farkkuja?

Gina Tricotin jälkeen suuntasin Lindexille, jossa housut olivat pidemmän mallisia, kuin Ginalla. Lindexiltä kotiutinkin kahdet housut vain 50€ :). Lindexin valikoimasta olen löytänyt aina sopivan pituisia housuja, mutta pidän todella paljon Gina Tricotin nuorekkaammista farkuista, joten olisi ihana joskus sieltäkin löytää helposti uudet farkut vaatekaappiini.

Okei keskiverto ihminen ei huitele 180cm korkeuksissa, mutta silti tämän mittaisille ihmisille pitäisi löytyä halppiskaupoista myös vaatteita kattavalla valikoimalla. Nyt kuitenkin lopetan tämän valittamisen ja menen vetämään jalkaani (sopivan mittaiset ;)) collarit ja suuntaan salille. Hauskaa maanantai-iltaa kaikille! :)

 
(kuva täältä)

1 kommentti on "Farkkuja pitkille naisille"
  1. Moikka!
    Me avattiin just www.greenhousewear.fi niminen verkkokauppa, jossa on myynnissä vaatteita nimenomaan pitkille naisille. Facessa löytyy sivut seurattavaksi myös :) Just tulossa esim pieni erä farkkuja 36" lahkeella niille, joille se 34" ei riitä (itse kuulun just näihin pitkäsäärisiin).

    VastaaPoista