keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Instagram ja kuulumiset

Moikka moi kaikki! Ihan aluksi haluan kiittää kaikkia teitä, jotka aikaisemmin linkititte minulle teidän blogejanne! :) Linkkejä tulee vieläkin ja kaikkia en ole vielä ehtinyt selaamaan lävitse, mutta viikonloppuna ajattelin katsoa loputkin blogit läpi :). Pari blogia löysivätkin tiensä minun lukulistalleni ja on hieno huomata kuinka paljon onkaan erilaisia blogeja.

Tänään on tuomiopäivä - nimittäin kuulen pääsenkö näytöstä läpi vai en. Toivottavasti pääsen, niin elämä normalisoituisi ja stressikin vähenisi. Blogillekin löytyisi enemmän aikaa ja mielenkiintoa.

Kuvituksena tässä postauksessa on viimeisimmät Instagram-kuvat, joista voi hyvin päätellä, ettei minun elämäni ole viime päivinä ollut mitään ihmeellistä :)

 

Talon suhteen olla taas hieman edistytty suunnitelmissa, nimittäin lauantaina kävimme kiertelemässä eri keittiöfirmoja ja pyydettiin kolmelta firmalta tarjoukset. Yhdestä saimme heti suunnitelman ja tarjouksen mukaan ja oli hienoa seurata, miten meidän unelmakeittiö kyhättiin tietokoneelle puolessa tunnissa :). Onhan tämä talon rakentaminen raskasta ja stressaavaa, mutta myös niin palkitsevaa. Kohta me saadaan olla meidän omassa talossa, jonka me olemme suunnitelleet :).

 

Lauantaina kävimme myös herkuttelemassa American Dinerissa sen kunniaksi, että näyttöni loppui. Katsotaan miten juhlitaan, kun kuullaan tänään mikä tuomio sieltä lopullisesti tulee.

 

Vuoden alussa puhuin, että alan näytön jälkeen taas liikkumaan enemmän ja toissapäivänä aloitin tämän lupauksen - ensimmäinen salikäynti check! Eilen kävimme myös testaamassa toista salia, joka on pienempi, kuin entinen sali, mutta tästäkin löytyy kaikki tarvittava. Sali on hieman kauempana, mutta sielä voisi olla mukava käydä mihin aikaan tahansa, kun se ei ole kovassa käytössä. Viikonloppuna yritän myös saada itsestäni sen verran irti, että testaan Tuurista ostamani kävelysauvat ensimmäisen kerran :) Kohti liikkunnallisempaa elämää siis! :)

Pssst.. Maanantaina kävin kampaajalla ja hiukseni saivat taas uutta puhtia tyven värjäyksestä ja joukosta löytyy myös hieman kuparin/punaisen sävyä. Onni on löytää kampaaja, jonka penkkiin voit istua vailla minkäänlaista ideaa ja aina lähdet tyytyväisenä kotiin :).
 

//You can follow me in Instagram lillil89//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti