perjantai 17. tammikuuta 2014

Instaillaan

Tänään on vielä viimeinen tutkintotilaisuuspäivä menossa tämän viikon osalta, joten toivottavasti viikonloppuna ehdin taas paneutua blogiin paremmin :) Mutta nyt kuitenkin ehdin sen verran tulla koneella poikkeemaan, että oli aika taas koota kertyneet Instagram-kuvat yhteen.

 

♥Viimeinen Gossip Girl tuotantokausi tuli katsottua ja pari päivää oli melkein orpo olo, kun ei voinut lösähtää sohvalle ja laittaa uutta GG:n levyä pyörimään.
♥Tammikuinen ilta sohvalla kera kaakaon.
♥Vitamiiniannos aamuisin - nyt ne on taas unohtunut ottaa, hups...
♥Leffatreffejä vietettiin miehen kanssa ja käytiin katsomassa Hobitti.

 

♥Nähtävästi olen vain meidän kissoista Diego-herraa kuvaillut Instagrammin puolelle, joten nauttikaa näistä oranssin karvakaverin kuvista.
♥Vierailevana Instagram kissana toimi kuitenkin vanhempieni kissa, joka taisikin tällä kuvalla sulattaa muutaman Instagrammin käyttäjän sydämen.

 

♥No ne pakolliset selfie-kuvat tietenkin. 

 

♥Kävimme Pirkkalan kinkissä ja sorruin ottamaan friteerattua kanaa - onneksi tästä annoksesta jaksoin syödä vain 1/3, joten annettakoon tämä ruoka minulle anteeksi.
♥Tuurin lihapulla-annos onkin jo blogin puolella vilahtanut - tai siis korjaan: Tuurin lihapulla-kammotus-suolakurkkulihapullat.

 

 ♥Tiistaina olin juuri oikealla ajalla liikenteessä, kun sain kännykällä ikuistettua päivän auringonnousun ja -laskun :).

 

♥Postisetä pelasti minut yksi päivä, kun toi kaksi huippu lehteä ja sain hetken irtautua koulukirjoista.
♥Lähikaupasta tein hyvän löydön: vaaleanpunaisia liljoja <3.


//You can follow me in Instagram lillil89//

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti