maanantai 20. tammikuuta 2014

IsaDoran luomiväri

Kyllä mä vaan taas kiroan tätä samaa asiaa, että meikistä on ehkä maailman vaikein ottaa kuvaa itse. Joten nyt tulossa tosi huonoja kuvia, missä luomiväri ei edes kunnolla näy. Onko kellään mitään niksejä antaa kuinka ja missä kannattaa meikistä ottaa kuvia? Itse otin kuvia ulkona ja sisällä ja kumpikaan ei oikein luonnistunut. Sisällä keinovalo sai ihon näyttämään punaisemmalta ja luomiväri katosi punakkaan ihon väriin. Ulkona sai ehkä astetta parempia kuvia, mutta niissäkään luomiväri ei näytä siltä miltä sen kuuluisi.

 
 

Näistä kolmesta kuvasta kaksi ensimmäistä on otettu ulkona ja viimeinen sisällä. Kaikista realistisimmalta luomiväri näyttää kuvassa 2. 

Mutta tosiaan takaisin asiaan. Tässä postauksessa kerroin hankkineeni pretty.fi-sivulta IsaDoran luomivärin. Testailin tätä jo ensimmäisen kerran eilen ja kyllä tämä ainakin voittaa aikaisemmin ostamani H&M:n luomivärin vaikkakin siitäkin pidän todella paljon. IsaDoran luomivärit todellakin ovat ruskeita ja niissä on selvästi parempi pigmentti, kuin verrattaen muutaman euron H&M:n luomivärissä. IsaDoran luomiväripaletilla saa aikaiseksi kevyen silmämeikin arkeen, mutta saa myös hyvin tehtyä tummemmankin meikin esimerkiksi illanviettoon.


Tänään testailin luomiväripaletista keskimmäistä ruskeaa ja ulkonurkkiin laitoin hieman tumminta ruskeaa. Silmän sisänurkkaan laitoin vaaleinta sävyä.

4 kommenttia on "IsaDoran luomiväri"