torstai 2. tammikuuta 2014

Kohti terveellisempää elämää

Vuosi on vaihtunut ja taas alkaa uudet kujeet. Viime vuosi oli minulle todella ikimuistoinen, kun menimme Kimmon kanssa naimisiin ja oikeastaan koko vuosi meni siinä häähumussa. Myös häämatka Roomaan oli yksi mieleenpainuvimmista asioista :).

Nyt kuitenkin mietin, mitä tämä vuosi 2014 tuo tullessaan. Heti vuoden ensimmäisestä päivästä lähtien olen ollut opiskelijan lisäksi yrittäjä ja tämä tuntuu hyvältä, koska tätä ollaan suunniteltu jo jonkin aikaa. 


Haluan vuodesta 2014 terveellisemmän, kuin vuodesta 2013. Vaikkakin viime vuoden kevät ja kesä meni hyvin ruokien ja liikunnan suhteen, koska halusin pitää painon kurissa häiden takia. Nyt kuitenkin tämän 2014 vuoden pitää kokonaan mennä terveellisemmin. Lupaan alkaa syömään enemmän kasviksia ja hedelmiä - vielä vaan pitää miettiä, että mitä vihanneksia pystyn syömään, koska en pidä juuri mistään. 

Liikuntaa myös aion lisätä reilusti, mutta tässä olen sen verran realistinen, että tämä alkaa kunnolla vasta helmikuussa, kun olen saanut pitkän tutkintotilaisuuden päätökseen. 

Onneksi tällä kertaa me molemmat aloitamme Kimmon kanssa tämän terveellisemmän elämän, joten on helppoa jaksaa toisen kannustuksella :). 

Onko teillä suunnitelmissa saada vuodesta 2014 terveellisempi?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti