torstai 2. tammikuuta 2014

Today's make-up

 

Heippa kaikki! Mun piti tehdä tänään päivän meikistä sellainen step by step-postaus, mutta aika ei yksinkertaisesti riittänyt siihen. Mulla on menny päivä koulujuttuja lukiessa, mutta välissä ajattelin ottaa puolen tunnin tauon meikkaamiselle. Päätin tänään laittaa vähän normaalia tummempaa luomiväriä, koska ensi viikolla alkaa tutkintotilaisuus, jossa ei voi kauheasti meikkiä käyttää, joten käytetään nyt sitten vapaapäivänä :).


 

Kaivoin laatikostani esiin Maybellinen Diamond Glow-luomivärin, josta käytin valkoista, harmaata ja mustaa. Häivytin valkoisella aika paljon mustaa luomiväriä pois, ettei meikki nyt näytä siltä, että olisin baariin lähdössä. Itse tykkäsin tämmöisestä vähän vahvemmasta, kun pitkään olen nyt käyttänyt vain ruskean eri sävyjä luomiväreissä. 

Rajauksien tekoon olen käyttänyt Maybellinen nestemäistä kajaalia ja kohta pitäisi suunnata kaupoille etsimään uutta kajaalia, koska tämäkin jo vetelee viimesiään.//Here is today's make-up. It has been a long time since I have used black eye shadow, so today I decided to try it.//

 

2 kommenttia on "Today's make-up"