tiistai 14. tammikuuta 2014

Tuurin ostokset

Lupailin aikaisemmin esitellä teille ostokset, mitä hankin Tuurista. Tämäkin jää tosin vähän vajaaksi, koska en jaksanut ihan kaikesta kuvia napsia. 

Parhaimmat löydöt tein hajuvesihyllyllä, kun löysin Puman Yellow ja Beckhamin Story hajuvedet todella halvalla.

 

Eilen ja tänään testailin näitä tuoksuja ja en oikein tiedä kummasta pidän enemmän, koska molemmat ovat hyvän tuoksuisia. Story-tuoksu on paljon voimakkaampi ja Puman tuoksu on todella raikas.

Tuurista löytyi myös leivontatuotteita halvalla ja kassalle asti kiikutin uusia pursotustyllia ja muffinivuokia. Taidankin loppuviikosta leipoa kinkku-paprikamuffineja, että saa heti uudet vuoat käyttöön :).

 

Tuurista löytyi myös muutamat dvd:t ja sävelykauvat(!). Kyllä - ajattelin aloittaa sauvakävelyn ja jopa Kimmo osti sauvat itselleen, joten katsotaan, jos saisin lenkkiseuraa itselleni :). Sauvat olivat hyvä ostos muutenkin, kun ne olisivat normaalisti maksanut 40€ ja nyt ne sai 10€:lla. 
 
Mutta nyt on aika suunnata viettämään viimeisiä tunteja illasta ja rentoutua, koska huomenna taas jatkuu tutkintotilaisuus ja siellä meneekin loppuviikko.
2 kommenttia on "Tuurin ostokset"
  1. Kivoja löytöjä! :) Mustakin on kiva käydä kihlattuni kans lenkeillä. Yhteistä laatuaikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se toisen kanssa lenkkeily kyllä kivaa, kun aikakin menee paljon nopeammin :) Harvoin vaan saan tuota miestäni lenkille, kun hän ei talvella ole oikein voinut lenkillä käydä, kun polvet menevät helposti sijoiltaan liukkauden takia. Mutta Tuurista ostimme myös kenkiin sellaiset nastapohjat, joten toivotaan, ettei nyt polvet mene häneltä niin helposti pois paikoiltaan :)

      Poista