sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vesaa mä metsästän

Suomessa on varmasti yksi Vesa tunnetumpi kuin kukaan toinen Vesa - nimittäin Tuurin Vesa! Suuntasimme eilen Kimmon, siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa Tuuriin ostoksille ja kyllähän me sieltä Vesa bongattiin, vaikka ei ollutkaan tarkoitus häntä sieltä alkaa etsimään. Vesan lisäksi Tuurista löytyi taas vaikka mitä kivoja tavaroita, mitkä kummasti eksyi ostoskärryyn ja kotiin asti. Onneksi Tuurissa tulee käytyä vain n. kerran vuodessa - muuten rahapussi etsisi varmaan uuden kodin itselleen.


 

Tuurin kyläkauppaan, kun astuu, niin tuntuu, että tulee hirveä ostosvimma ja tekisi mieli ostaa kaikki mitä eteen sattuu. Tälläkin kertaa taisi ostoksien joukkoon erehtyä pari sellaista tuotetta, mitä ei ehkä kuitenkaan olisi tarvinnut. Löysimme kuitenkin Kimmon kanssa muutamat hyvät taulut tulevaan kotiimme, mitkä normaalisti olisi maksanut esim. Kodin1:ssä maltaita. Näitä en esittele täällä blogin puolella, koska veimme ne muiden tavaroidemme joukkoon odottamaan omakotitaloon muuttamista.

Kävimme kyläkaupan ravintolassa syömässä ja otimme kaikki lihapulla-annoksen, mikä ei ihan uponnut muhun. Vihaan ylikaiken suolakurkkuja ja niitähän löytyi myös lihapullista. Annoksessa oli plussaa viinirypäleet, mitä sain punajuurien tilalle :).

On kyllä hyvä, että tämä Suomen suurin kyläkauppa löytyy siedettävän ajomatkan päästä, koska sieltä usein tekee halpoja löytöjä. Onhan tuolla käyminen myös ihan oma reissunsa fiiliksen takia ja mukava päivä meillä eilen olikin tämän reissun ansiosta :).

 

Teen joku toinen päivä postauksen ostoksistani, kunhan jaksan ne kuvailla.


2 kommenttia on "Vesaa mä metsästän"