perjantai 3. tammikuuta 2014

What's in my bag?

Monissa blogeissa olen törmännyt tähän laukkuni sisältö-postaukseen ja jostain syystä niitä on ollut kiva katsella. On hauska nähdä miten jotkut selviää päivistään vain muutamalla tavaralla, kun osa ottaa puolet elämästään laukkuun. Ajattelinkin nyt näyttää, mitä yleensä löytyy minun laukustani.

Yleensä käytän DKNY:n laukkua sen sopivan koon vuoksi, mutta muoto alkaa olemaan jo niin nuhjaantunut, että pitäisi hankkia uusi saman kokoinen laukku. Yleensä mulla on vielä järkkärikin tungettu laukkuun, mutta en jaksanut sitä alkaa kuvailemaan toisella kameralla.


 

Laukusta löytyy aina kummatkin kalenterit - normaali kalenteri ja blogin kalenteri. Pidän blogin kalenteria mukana, koska ikinä ei tiedä missä tulee idea blogiin ja se on pakko saada heti ylös, ettei se unohdu.

 

Sitten avaimet tottakai löytyy laukusta. Vihaan muuten avainten etsimistä aina laukun pohjalta - varsinkin sillon, kun olisi kiire ja laukusta löytyy vain vanhoja kuitteja.


Ennen pidin puhelinta aina taskussa, mutta nyt tämä Samsung Galaxy Mega ei mahdu hyvin taskuun, joten pidän sitä mieluummin laukussa.
Laukusta löytyy myös aina rahapussi ja kynä.

//Here are items what's in my bag normally.//

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti