keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Alkuviikon meikit

Sain sunnuntaina idean, että teen postauksen, johon kerään kuvat viikon meikeistä. Eilen kuitenkin tulin siihen tulokseen, että postauksesta tulee liian pitkä, joten päätin jakaa nämä postaukset kahteen osaan: alkuviikon meikit ja loppuviikon meikit. 

Joka päivä käytän aina Maybellinen Fit me!-puuteria, Maybellinen kulmakynää, Rimmelin ripsiväriä yläripsiin ja Maybellinen ripsiväriä alaripsiin. Meikkivoide ja luomiväri ovat sellaisia osia, mitkä yleensä minulla vaihtuvat. Meikkivoiteena käytän yleensä Maybellinen Fit me!-meikkivoidetta tai Fit me!-meikkivoidepuikkoa.

Maanantai / Monday 3.2.


 
Maanantaina en jaksanut käyttää ollenkaan kajaalia, mutta luomiin käytin Maybellinen Diamond Glow-luomiväripaletista valkoista ja harmaata, että silmissä oli edes jotain eloa.

Tiistai / Tuesday 4.2.

Tiistaina tutkin vessan kaappeja ja löysin NYX:n luomiväripaletin, jota mun oli pakko päästä testailemaan pitkästä aikaa. Käytin kahta luomiväriä paletista: valkoista ja kimaltelevaa tummansinistä. Valkoisella häivytin sinistä, että se muuttui luomella vaaleansinisen/hieman harmaan sävyiseksi. Luonnossa luomiväri näytti enemmän siniseltä, mitä kuvissa.
Kun olin kuvaamassa luomiväripalettia, niin mä vahingossa pudotin sen ja paletin kansi hajosi. Saas nähdä, mitä luomivärit tykkäävät..
Tiistaina en jaksanut panostaa pohjaan niin paljoa, joten päätin käyttää Maybellinen meikkivoidepuikkoa ja taas tajusin kuinka hyvä tuo kyseinen tuote on :).
Kuiva iho muistutti taas minua eilen, että pitäisi muistaa käyttää myös välillä päivävoidetta, joten laitoin meikin alle No7:n kuivalle iholle tarkoitettua päivävoidetta. 
Eilen taas laitoin tutut kissarajaukset Maybellinen kajaalilla.

Keskiviikko / Wednesday 5.2.


 
Tänään päätin taas käyttää vähemmän meikkiä, koska kohta suunnistan salille, jonne ei ihan kauhea sotamaalaus sovi. H&M:n Nudes-luomiväripaletti sopii hyvin luonnolliseen meikkiin, koska pigmentti on niin haalea luomiväreissä. Tänään käytin kahta tumminta luomiväriä ja silti lopputuloksesta tuli juuri ja juuria sellainen, että näkee, että ehkä jotain luomiväriä on laitettu.

//Here are Monday's, Tuesday's and today's make-up.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti