perjantai 28. helmikuuta 2014

Cool Water

Olen aikalailla vuoden päivät täytellyt kyselyitä M3 Panel:ssa, jossa saa aina pisteitä omalle tililleen sen mukaan, miten kyselyihin vastaa. 

Maanantaina vihdoinkin päätin käyttää minulle kertymiä pisteitä ja tilata ilmaistuotteen pisteillä. Hajuvesifanina tottakai valitsin yhden hajuveden ja tilaukseen päätyi Davidoffin Cool Water-tuoksu.Nordicfeel:n sivuilla kuvataan hajuvettä seuraavasti: "Cool Water on Davidoffin ihastuttavan puhdas tuoksu, joka on kuin pulahdus raikkaaseen meriveteen herkän merituulen hyväillessä ihoa.
Cool Water avautuu ananaksen, kvittenin, mustaherukan, liljan, melonin, sitruunan ja lootuksen mehukkailla sävyillä. Sydämessä hurmaavat ruusu, jasmiini, lootus, lumme, kielo ja tyrni, joiden kauniita kukkaissävyjä hunaja säestää. Lopuksi Cool Water kietoutuu karhunvatukan, orvokin, santelipuun, myskin, vadelman, vaniljan, persikan ja vetiverin pehmeään syleilyyn." 


Cool Water-hajuvesi on ihan hyvä, mutta ehkä tämä 30ml pullo on ihan riittävä. Tuoksu ei ehkä ole sellainen ensimmäinen valinta, mitä ostaisin. Mutta olen oikein tyytyväinen tähän kuitenkin, koska ei tarvinnut pennin jeniäkään maksaa, piti käyttää vain muutamia iltoja koneen äärellä, kun vastaili kysymyksiin :).

//My new perfume: Davidoff's Cool Water.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti