sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Eiliset korut

Heipparallaa! Viikonloppu alkaa vetelmään viimeisiään ja huomenna onkin taas aika heittää koulureppu selkään ja suunnata koululle työharjoitteluun. Sitä ennen ehditään vielä vilkaista, minkälaiset korut eilen valitsin koristamaan päivän asuani.

Päivän asukuvat menivät täysin pilalle ja sieltä ei löytynyt yhtään julkaisukelpoista kuvaa - onneksi korut ovat aina kauniita.


Eilen halusin ehdottomasti laittaa rannetta koristamaan tuon uuden kellon, minkä hankin Glitteristä. Olen kyllä todella tyytyväinen tähän kelloon ja se on kaunis lisä asusteisiini. Kello kaipasi kuitenkin itselleen jonkun kaverin, mikä olisi yhtä säkenöivä. Pitkästä aikaa laitoin kaulaani H&M:ltä hankkimani kaulakorun ja en muistanutkaan kuinka ihana tuo kaulakoru on. Eilen mentiinkiin siis hyvin kultaisissa tunnelmissa :).

Mulla oli paljon postaussuunnitelmia tänne blogin puolelle, mitkä piti viikonlopun aikana toteuttaa, mutta laiskuus vei voiton. Nytkin pää on niin jäässä pienoisen dagen efterin takia, etten saa enempää sisältöä tähänkään postaukseen. Nyt kömmin takaisin sohvalle - tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon! :)

//Yesterday's accessories: necklace is from H&M and watch from Glitter.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti