maanantai 10. helmikuuta 2014

Instagram-kuvat

Jälleen kerran oli aika purkaa kännykästä Instagram-kuvat ja onhan niitä muutama sinne ilmestynytkin :) Viime vuoden lopussa hankin uuden puhelimen (Samsung Galaxy Mega) ja en ole ollenkaan tyytyväinen tohon kameraan. Kuvat tärähtävät helposti ja muutenkin niiden laatu on mielestäni paljon huonompi kuin edellisessä kännykässä. Ei auta itku markkinoilla - onneksi kännykkä on muuten todella hyvä :).


1. KappAhlista löysin ihanan raitapaidan. 2. Kouluun lähdössä. 3. Tajusin, että mullahan on melkein samanlainen raitapaita, kuin se minkä ostin KappAhlista. 4. Lauantaina jaksoin laittaa hiukseni nutturalle.

 

1. Taas kerran Pirkkalan kinkissä syömässä. 2.-4. Käytiin New Yorkissa syömässä Kimmon, siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa. 

 

1. Scrabble-matsit. 2. Sali on taas lähtenyt hyvin käyntii :). 3. Olen nauttinut useana päivänä takkatulesta. 4. Se vakiolounas ja Trendi.

 

1.-2. Yritin kaikki kissat kuvata, mutta herra nro. 3 ei suostunut kuvaan. 3. Minä joka inhoan saunaa olen alkanut jopa nauttimaan siitä. 4. Talolehtiä on tullut selailtua todella paljon.

 

1. Hennan kanssa odotettiin valokuvauskurssia, mikä meni niin kuin meni. 2. Uudet tulppaanit koristavat ruokapöytää. 3. Lauantaina maisteltiin viiniä ja pelailtiin. 4. Vieläkin saan hyvät naurut Diegon nukkumapaikasta :).

 

1. Ilves-Jokerit / Hakametsän jäähalli. 2. Eilen jäätiin jumiin - ei paljon naurattanut. 

//You can follow me in Instagram lillil89//

2 kommenttia on "Instagram-kuvat"