torstai 13. helmikuuta 2014

Lookbook

Ajattelin ottaa jonkinlaisen tavan tänne blogin puolellekin tuosta lookbook-sivustosta. Tykkään selailla sitä usein, joten miksi en säännöllisesti jakaisi tänne bloginkin puolelle mietteitäni tietyistä asuista, jotka minun silmiini osuvat :).

Lookbookissa on kohta, josta voit klikata maan, jonka käyttäjien asuja haluat katsoa. Itse katselin eilen vain ruotsalaisten ja norjalaisten käyttäjien asukokonaisuuksia sillä ajatuksella, jos näiltä naapurivaltioiden tyylitaitureilta saisi jotain ideoita itselleen :)

by Petra K., 16 year old girl from Umeå, Sweden (www.lookbook.nu)

Tässä kokonaisuudessa en oikein tiedä kumpaan kiinnitin ensin huomiota: tyylikkäästi yhdistettyyn mustaan ja valkoiseen vai kauniiseen meikkiin. Itse yhdistän usein mustan ja valkoisen kanssa hopeisia koruja, mutta kultaiset korut näyttävät todella kivalta tässä asussa ja tuovat hieman eloa :)

by Kriste, girl from Norway (www.lookbook.nu)

Tässä asussa säväytti rohkeat punaiset housut, joita itsekin olen pyöritellyt mielessäni. Usein turvaudun vain ja ainoastaan tummiin väreihin, jonka takia punainen tuntuu liian silmiinpistävältä. Kuitenkin tätä asukokonaisuutta katsoessa alan pikkuhiljaa haaveilemaan värikkäämmistä housuista. Kerran olen Ginassa kokeillut aika saman sävyisiä housuja, mutta sillon ne jäivät vielä kauppaan. Saas nähdä, jos rohkaistuisin tulevaisuudessa :).

by Damla Y., 25 year old Founder at LessDesigns.se from Stockholm, Sweden (www.lookbook.nu)

Tämän asun avain on tuo kuviollinen bleiseri, mikä on selvästi koko asun keskipiste. Katselin pari viikkoa sitten H&M:llä kuviollista bleiseriä ja oli niin lähellä etten sitä ostanut. Nyt se harmittaa, koska saisin itsekin vähän enemmän ilmettä tummiin asuihin kuviollisella bleiserillä.

//Today's favourite styles from lookbook.nu//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti