tiistai 18. helmikuuta 2014

Oh, Lola!

Mietiskelin viikko sitten eri hajuvesi vaihtoehtoja (tästä linkistä löydät kyseisen postauksen), koska isäni oli lähdössä Viroon ja tuo meille aina tuliaisena hajuveden. Isä oli valinnut listastani aivan ihanan tuoksuisen Marc Jacobsin Oh, Lola!-tuoksun :). 
Oh, Lola on myös ulkomuodoltaan upea hajuvesi, koska hajuveden korkkina koristaa iso kukka. Tästä hajuvedestä tulee todella paljon mieleen jokin muu hajuvesi, minkä nimeä en saa mitenkään päähäni. 

Itselläni on Marc Jacobsin Daisy-tuoksu ollut jo parisen vuotta ja sen kautta olenkin tykästynyt Marc Jacobsin tuoksuihin. Vielä haluaisin Marc Jacobsin Honey-tuoksun - sitten minulla olisi ihana rivistö Jacobsin tuoksuja :)

Nordic feel:n sivuilla kuvaillaa Oh, Lola!-tuoksua seuraavasti: "Oh Lola! on eloisa, leikkisä ja vastustamaton tuoksu, jossa hurmaavat mehevät hedelmä- ja kukkaissävyt. Tuoksu avautuu mansikan, vadelman ja päärynän makealla yhdistelmällä. Sydämessä kukkivat magnolia, pioni ja syklaami, ja lopulta Oh Lola! kietoutuu santelipuun, mantelin ja vaniljan viittaan.". 

// My dad gave me Marc Jacob's Oh, Lola!-fragrance. //
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti