keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Päivän asu 25/02/2014

Tajusin eilen, että ulkonahan on jo suht valoisaa, kun mies tulee puoli neljän jälkeen töistä, joten nappasin kameran matkaan ja menin ulos odottamaan, että mies kurvaa pihaan. En tiedä onko mies ihan yhtä innoissaan valokuvaamisesta tuohon aikaan, kun en antanut hänen käydä sisällä ennen kuin kuvat oltiin napsittu. Mutta minä olen kyllä fiiliksissä! Valoisat ajat ovat pidentyneet, joten päivätkin tuntuvat pidemmiltä ja tuntuu, että asioita ehtii päivän aikana tekemäänkin ihan eri tavalla, kuin vielä kuukausi sitten.

Mutta siihen päivän asuun.. Eilen mittari näytti sen verran plus-asteita, että uskalsin kaivaa nahkatakin esiin. Tiesin, etten joudu olemaan hirveästi ulkona illasta, kun suuntasimme taas yhteen talopalaveriin, joten kaulaankan en kietonut Ginan paksua kaulahuivia. Tuli heti niin keväinen fiilis, kun ulkona pystyi olemaan nahkatakilla - kuitenkin kova hyytävä tuuli muistutteli, ettei vielä kannata sitä talvitakkia komeroon viedä.


Takki / Jacket - Vero Moda
Neule / Knitwear - H&M
Farkut / Jeans - JC
Kengät / Shoes - Skopunkten

Vielä valoisuus ei kuitenkaan kestä ihan tarpeeksi pitkään, koska me emme ehdi ottamaan kuvia töiden jälkeen, kuin tässä mökin pihassa. Tässä pihassa ei oikein ole mitään hyviä paikkoja ottaa kuvia ja mua niin ärsyttää tuo sininen seinä, mikä toisessa kuvassa näkyy. Kesä saisi nyt tulla kiireen vilkkaan, että luonto olisi kauniimpi ja valoisaa olisi pidempään.  

//Yesterday's outfit: after a long time I used a leather jacket!//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti