tiistai 11. helmikuuta 2014

Seuraavan hajuveden mietintää

Perfumes

On taas tullut se aika vuodesta, kun isäni suuntaan Viroon villisikametsälle, jollon se tietää meille perheen naisille uuden hajuveden saamista. Kokosinkin iskälle listan eri vaihtoehdoista, mitä hajuvesiä minulle voi tuoda.

Marc Jacobsin tuoksuja laitoin parikin listaan: Lola ja Honey. Tuosta Honey-tuoksusta, mulla on testeriversio ja olen tykännyt siitä kovasti. 

Häämatkallamme meinasin ostaa DKNY:n vihreän hajuveden, mutta sitten päädyinkin toiseen hajuveteen. Listaan laitoin myös vaaleanpunaisen DKNY:n, koska oikeastaan se on ihana sama kumman hajuveden isä sieltä kiikuttaisi, koska molemmat ovat todella kivan tuoksuisia :).

Listalle heiti myös pari sellaista tuoksua Diorilta, jotka päätin pelkän hajuveden kuvauksen perusteella. Diorin Poisonista sanotaan seuraavasti Nordic Feel-sivuilla: "Poison on todellinen klassikkotuoksu, jonka legendaarinen maine on monelle ennestään tuttu. Tuoksussa hurmaavat mausteiset, hedelmäiset ja metsäiset sävyt, jotka muodostavat Poisonin vastustamattoman luonteen.". Dolce Vitaa taas kuvataan seuraavasti: "Dolce Vita on makeansuloinen itämainen tuoksu, jonka lopputuoksussa hurmaavat tyylikkäät puusävyt. Tämä tuoksu on kuin lämmin ja aurinkoinen kesäpäivä pullotettuna!

Listan viimeiseksi vaihtoehdoksi laitoin Avril Lavignen Forbidden Rose-tuoksun, koska tykkäsin kovasti Lavignen aikaisemmasta hajuvedestä. 

Nyt täytyy varmaan ensi viikkoon odottaa, että isä tulee Virosta ja saa nähdä, minkä hän näistä hajuvesistä päättää tuoda mulle :)

// My father goes to visit Estonia and I asked him to bring me one perfume from the list above. //
2 kommenttia on "Seuraavan hajuveden mietintää"
  1. Mul on toi Lavigne, se on aika pro !<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on joku aikaisempi Lavignen tuoksu, mikä oli kans hyvä :) Saas nähdä, mitä se iskä tuo :)

      Poista