keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Suloisia vihkoja

Käväisimme lauantaina ennen jääkiekkomatsia IKEA:ssa katselemassa huonekaluja tulevaa taloamme varten. Emme ole hankkimassa paljoakaan huonekaluja IKEA:sta taloomme, koska noh.. IKEA-laatu on aika heikohko. IKEA:sta saa kuitenkin hyviä ideoita sisustamiseen mallihuoneiden avulla ja taas kerran mä seisahduin hetkeksi ihastelemaan violetilla ja mustalla sisustettua makuuhuonetta ♥

IKEA:sta ei kotiin asti päätynyt kuin leipomistarvikkeita ja vihkoja. Mulle oli aivan uusi juttu, että IKEA:sta saa minkäänlaisia vihkoja tai toimistotarvikkeita. Ainut mikä jäi hieman harmittamaan oli se, että mun olisi pitänyt ostaa vihkoja enemmän kuin kaksi. Noh, onpahan syy mennä taas kohta IKEA:n ;).


Tämmöiset kaksi ihanuutta kotiutin. Instagram-seuraajani näkivätkin jo aikaisemmin, että tuo vihreällä ajatuskuplalla varustettu vihko päätyi reenivihokseni ja maanantaina teinkin siihen jo ensimmäiset merkinnät. Musta-valkoinen vihko oli kuin luotu reseptejä varten ja siihen rustailinkin jo muutamat reseptit ylös.

//On Saturday we went to IKEA before the hockeygame. I bought two lovely notebooks.//
3 kommenttia on "Suloisia vihkoja"
 1. a really nice, i'm searching for such books.
  lovely greets to you
  Maren Anita

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  VastaaPoista
 2. IHANIA VIHKOJA!!!! Muutenkin tykkään tstä blogista. <3

  VastaaPoista