lauantai 8. helmikuuta 2014

Valokuvauskurssi

Eilen kerroinkin, että suunnistamme kauan odotetulle valokuvauskurssille ystäväni Hennan kanssa. Noh, eihän tämäkään mennyt niin kuin elokuvissa. 

Saimme todella huonon vastaanoton kurssin vetäjältä ja hän ilmoitti heti alkuun, ettei kurssi sovi pyörätuolissa olevalle henkilölle. Me olimme vielä tarkistaneet asian, kun ilmoittauduimme kurssille puoli vuotta sitten ja sillon sanottiin, että pyörätuolilla pystyy liikkumaan hyvin opiston tiloissa ja lähiympäristössä. Kuitenkin kurssin vetäjä oli päättänyt, että kuvauksia tehdään sellaisissa paikoissa, joihin ei todellakaan olisi Henna päässyt pyörätuolilla.

Kurssin vetäjä oli muutenkin todella töykeä ja ei antanut meille muuta vaihtoehtoa kuin lähteä kurssilta. Hän myös päätti laittaa perässämme oven lukkoon ja jätti meidät ulos kylmään odottamaan taksia, vaikka ei tiennyt kauanko joudumme ulkona taksia odottamaan. 

Voitte siis uskoa, miten mua tällä hetkellä ärsyttää. Olimme suunnitelleet tätä kurssia kauan ja tämä oli vähän niin kuin meidän yhteinen harrastus kevääksi. Jotenka ei siis bloginkaan puolella tiedossa mitään kurssiin liittyvää enää jatkossa :/.


4 kommenttia on "Valokuvauskurssi"
 1. kirosin viel tänäänkin moneen kertaan ja kovaan ääneen sitä lehmää. -.- murhalistan top 1. vittyyyyyyyyyyyyyyyy. tää on niin s y v ä l t ä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitää keksiä uus harrastus.. Mihin ei sisälly mulkkuja kurssin vetäjiä.

   Poista
 2. No huhhuh, kai laitoitte jo tiukkaa palautetta koululle? Vitsi miten törkeetä tommonen! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna soitellaan sinne ja saatettiin laittaa pientä palautetta koulun facebook-sivuille ;) Oli kyllä niin inhottava kurssin vetäjä että!

   Poista