sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikon asiat

Viikon tyyli  / Style of the week: Farkkutakit ja -paidat ovat taas pikkuhiljaa rantautuneet vaatekauppoihin, kun kevät alkaa olemaan nurkan takana. Viikon tyyliksi valikoituikin hyvin farkkuinen kokonaisuus :)

by WOWS ., ENGINEER, IMAGE CONSULTANT & BLOGGER on www.withorwithoutshoes.com from Spain, Valencia, Spain (www.lookbook.nu)

Viikon pettymys / The disappointment of the week: Mä olen jo pitkään halunnut nähdä Diana-elokuvan, jossa pääroolissa on Naomi Watts. Eilen vihdoinkin näin tämän elokuvan ja en muista koska olisin nähnyt näin tylsän ja huonon elokuvan. 


Viikon parhain tuote / The best product of the week: Ostin Palmoliven vaahtoavan käsisaippuan ja voi, että mä olen rakastunut tähän saippuaan! Tuoksu on hyvä ja vaahto on paljon mukavempi, kuin normaalit saippualitkut.


Viikon kaunein asia / The most beautiful thing of the week: Lähikaupasta ostamani keltaiset kukat ovat jo viikon ajan kaunistaneet keittiötä :).


2 kommenttia on "Viikon asiat"
  1. Tosi kiva postausidea! Vaahtoutuvat käsisaippuat on niin mahtavia. :> Vieläkin innostun, jos jossakin julkisessa vessassa sellainen on! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan mahtavuutta :) Mieskin sano eilen, että tää uusi käsisaippua on tosi hyvä ja sitä pitää jatkossakin hankkia :D Jos mies kerta näin sanoo, niin sen on pakko olla hyvää :D

      Poista