tiistai 4. helmikuuta 2014

Yllätyksellinen KappAhl

Torstaina poikkesin ennen hammaslääkärille menoa nopeasti KappAhlissa ja kerrankin kauppa yllätti minut positiivisesti. KappAhlista löysin valkoisen raitapaidan, minkä esittelin tässä postauksessa KLIK! ja nyt olisi aika esitellä toinen kaunokainen, mikä KappAhlista löytyi.


KappAhlilla oli menossa vielä ALE-myynnit, jossa oli hyvä tarjous: kaikista tarjoustuotteista vähennettiin vielä -50%. Löysin koruosastolta tämän kauniin rannekorun, missä oli tarjoushinta 6€. Lähdin koruhyllyltä pois ja kiertelin kauppaa vielä kerran läpi, kunnes huomasin, että olin taas koruhyllyllä ihastelemassa tätä korua. Pakkohan tämä koru oli kotiin viedä, kun hintakin oli alennusten jälkeen vain vaivaiset 3€! 

KappAhlista olen viimeksi ostanut paidan muistaakseni parisen vuotta sitten. Sen jälkeen olen kyllä nopeasti liikkeessä piipahtanut, mutta ikinä mikään ei ole pistänyt silmään. Nyt ajattelin kuitenkin jatkossakin käydä KappAhlissa kurkkimassa valikoimaa :).

//On Thursday I bought a new bracelet from KappAhl. The price was only 3€!//
6 kommenttia on "Yllätyksellinen KappAhl"
 1. Oi kuinka upea koru!<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään - juuri sopivan simppeli :)

   Poista
 2. KappAhl yllättää aina säännöllisin väliajoin positiivisesti. :) Itse ostin sieltä vähän aikaa sitten ihanan viininpunaisen neuleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sitten itsekin alkaa käymään sielä säännöllisesti :)

   Poista