lauantai 29. maaliskuuta 2014

Koti-Rauma-Raisio-Koti

Huh huh, kun tämä päivä on ollut raskas! Aamulla starttasimme auton n. klo 9:30 ja otimme suunnaksi Rauman. Kimmo ilmoitta muutama päivä sitten, että haluaa lähteä viikonlopuksi johonkin hänelle tuntemattomaan kaupunkiin. Sanoin, ettei yötä reissussa olla, joten sen mukaan rakas aviomieheni päätti kohteemme. Kaikista Suomen kaupungeista mies päätti Rauman!? Toinen vaihtoehto olisi ollut Porvoo, johon itse olisin mieluummin mennyt. Mutta toisaalta on ihan kiva joskus tehdä tällaisia reissuja, mitä ei ihan heti tekisi.

Aurinko lämmitti aamulla jo niin mukavasti, että heitin päälleni nahkatakin. Tämä osoittautui Raumalla virheeksi, koska tuuli oli jotain jäätävää. Kävelimme täristen Rauman vanhan kaupungin läpi ja päätimme suunnata takaisin autolle, koska näytti, ettei Raumalla ole mitään. Ehkä kesällä kaupunki on upea, mutta nyt kadut oli aika kuolleet - samoin tunnelma.


Yritimme vielä päästä merenrantaan, koska halusin ehdottomasti merenrannalla ottaa päivän asu-kuvat. Noh eihän me kunnolla merenrantaan päästy, mutta löydettiin yksi uimaranta, mikä sai kelvata.


Halusimme vielä shoppailla ja aloimme miettiä, että mihin lähtisimme ostoksille. Lähdimme ajamaan kohtia Turkua, mutta jäimmekin Raision kohdalla kauppakeskus Myllyyn, mikä olikin ihan kiva kauppakeskus. Teimme vain suuren virheen, kun menimme ensin syömään, minkä jälkeen kumpikaan ei oikein jaksanut ostoksia tehdä. Ostin kirjakaupasta vain yhden leivontakirjan, kun vaatekaupoissa ei tehnyt mieli alkaa kokeilemaan mitään vaatteita.

Myllyssä oli todella hyvä ravintola nimeltään Rico, jossa nautimme todella hyvät annokset hyvään hintaan. Kimmo päätyi ottamaan Ricon burgerin ja minä ottin pippuribroilerpastan, mikä oli kyllä todella hyvää ja täyttävää.


Nyt olen aivan poikki tästä roadtripistä, joten ajattelin loppuillan viettää sohvan nurkassa katsellen Mentalist-sarjaa. Ihanaa lauantai-iltaa! :)

//Today we did a roadtrip to Rauma with my husband.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti