lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lookbook

Huh, viimeiset kolme päivää olen viettänyt koulussa suorittamassa tutkintotilaisuutta ja sen takia en ole iltaisin jaksanut raahautua koneen äärelle. Mutta nyt olen taas täällä ja nyt olisi aika uppoutua Lookbook:n ihmeelliseen ja kauniiseen maailmaan :).

by Isabella T., 22 year old girl from London, United Kingdom (www.lookbook.nu)

Musta toimii aina ja sen voi todeta tästä asukokonaisuudesta! Odotan jo innolla kevättä, että voi käyttää vain pelkkää bleiseri ja talvitakin voi heittää kaapin pimeimpään nurkaan. Revityt farkut alkavat taas miellyttämään silmää - ne vain kuuluvat kevääseen :).

 
 by Dascha B., 22 year old girl from Amsterdam, Netherlands (www.lookbook.nu)

Mustalinja jatkuu edelleen, mutta tähän asuun tykästyin tuon huivin ansiosta. Asuun kuin asuun voit tehdä niin paljon ilmettä eri kuvioisilla ja värisillä huiveilla.

 by Levi N., Fashion Blogger at www.tlnique.com from Amsterdam, Netherlands (www.lookbook.nu)

Mä en tiedä mikä tässä asussa oikein iskee, mutta jollain tavalla se vain miellyttää. Johtuisikohan taas revityistä farkuista ;).

 by Alexis K., 17 year old Photographer And Student from Michigan, United States (www.lookbook.nu)

Taisin juuri rakastua bootsien ja mekon yhdistelmään! Mekkoja pitäessä tulee usein liiankin tyttömäinen olo, mutta bootsit kultaisilla koristeilla tuovat tyttömäiseen lookiin juuri sopivasti särmää. 

 by Victoria T., 22 year old Blogger from Umeå, Sweden (www.lookbook.nu)

Tämä on juuri sellainen asukokonaisuus, josta usein minun keväiset asuni koostuvat: vaaleat farkut, nahkatakki, vaaleat paidat ja korkokengät.  
 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti