perjantai 7. maaliskuuta 2014

Maaliskuun LivBox

Saapuihan vihdoin se odotettu LivBox - viime kuussahan minulle ei tullut LivBoxia, kun ne oli loppuunmyyty. LivBoxin sisältö oli ihan ok, mutta saa nähdä tuleeko paria tuotetta ollenkaan käytettyä.

LivBoxissa oli tällä kertaa:

Beyoncén Rise-tuoksu: Tuoksu oli ihan hyvä, mutta en luultavasti ostaisi 30ml hajuvettä.

Lumenen LAB-yövoide: Tämän otan heti testiin, koska mulle on jo tuttuja nämä Lumenen LAB-tuotteet ja ne ovat osoittautuneet todella hyviksi :).


Cliniquen värillinen huulivoide: Tämä voi olla hyvä tuote, jos sävy on vain kohdillaan, koska huulivoide antaa samalla myös kosteutta rohtuneisiin huuliin.


Oral-B:n hammastahna: Varmasti hyvä hammastahna, mikä tulee heti käyttöön, kun olemme muut hammastahnat käyttäneet ensin loppuun. Nyt vain harmittaa, kun juuri ostimme kaksi uutta hammastahnaa, kun ei tiennyt, että tämmöinen ilmestyy postilaatikkoon :).

Louis Widmerin voide: Tämä tuote luultavasti jää minun kohdallani käyttämättä, koska voide ruskettaa ihoa. Viihdyn hyvin kalkkilaivan kapteenina ja mikä voisi näyttää typerämmältä kuin se, että naama on ruskea ja kädet + muu kroppa on vaalea.

L'oréal Parisin tehostaja: Jos tämä tuote todellakin tekee hiuksista paksummat, niin tämähän olisi aivan unelma tuote näin ohut hiuksiselle ihmiselle kuin minä. Tuote menee kyllä heti testiin :)


Mitäs te muut olitte mieltä tämän kuun LivBoxista?

//It's that time of the month when the LivBox drops to the mailbox. In March's box was Beyoncé's Rise-perfum, Lumene LAB night cream, Clinique's Moisturizing Lip Colour Balm, Oral-B's colgate, Louis Widmer's Selftan cream and L'oréal Paris hair booster.//
4 kommenttia on "Maaliskuun LivBox"
 1. Tykkäsin vaikka hieman eri sisältö kuin sinulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin onkin jo toi Marc Jacobsin tuoksu - se on todella ihana! :)

   Poista
 2. mulla oli tälläinen paketti : http://kauneudestaurheiluun.blogspot.fi/2014/03/my-first-livbox.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä sävyinen tuo sinun huulipunasi oli?

   Poista