tiistai 25. maaliskuuta 2014

Mega Volume

Mä hankin viikonloppuna uuden ripsivärin meikkipussiini, kun vanha ripsivärini (Rimmelin Scandaleyes Lycra Flex) vetelee jo viimeisiään. Nyt mulla on vain todella ristiriitaiset fiilikset ja en tiedä, mitä mun pitäisi uudesta ripsiväristä ajatella. Prismasta ostin kokeiluun L'Oréal:n Mega Volume Collagene 2h-ripsivärin. Toisaalta tämä uusi ripsiväri on todella hyvä: harja on tarpeeksi tuuhea, tekee todella siistiä jälkeä ja pysyy hyvin päivän ajan. Kuitenkin ehtisin tottua jo Rimmelin-ripsivärin todella tuuheaan harjaan ja tällä ripsivärillä ripsistä tuli paljon pidemmän ja paksumman näköiset. Postauksen aikaisemmasta ripsiväristä voit käydä lukea tästä KLIK!
Yritin eilen teille ottaa esimerkkikuvat kummastakin ripsiväristä, miltä ne näyttävät ripsissä, mutta en saanut oikein hyviä kuvia ikuistettua silmistä. 

Vielä pitää kyllä vähän puhua tämän uuden ripsivärin puolesta - tämä ripsiväri on kyllä helpompi kuin Rimmelin ripsiväri. Nimittäin Rimmelin tuuhean harjan takia melkein aina meikkauksen jälkeen piti putsata ohi menneet ripsivärit, mutta sellaista ei ole ollenkaa vielä ilmennyt L'Oréalin ripsivärin kanssa.

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti