sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

My Sunday

Heippa! Oletin, että tästä sunnuntaista tulee leppoisa päivä, mutta toisin kävi. Päivä oli täynnä menoa ja nyt olo onkin todella väsynyt.

Aamulla suuntasin heti herättyäni kävelylle ja teinkin 10 km lenkin. Pitkästä aikaa sain itseni raahattua pitkälle lenkille ja teki kyllä hyvää! Tuollaisella reippailulla oli hyvä aloittaa sunnuntai :). Lenkillä tuuli aika kylmästi, mutta se ei haitannut, kun mp3:lta soi hyvää musiikkia ja aurinko paistoi koko matkan ajan.


Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja istahdin sohvalle katsomaan yhden jakson Mentalist-sarjaa. Kello näytti jo aika paljon, joten laitoin naamani kuntoon, minkä jälkeen Kimmo tulikin hakemaan minua mukaansa.Menimme syömään Kimmon vanhempien luo, minkä jälkeen menimme auttamaan Kimmon isää heidän mökilleen. Minun piti mökillä valokuvailla, mutta oli niin kylmä, etten raaskinut ulkona viettää paljoakaan aikaa.


Sitten menimme tontille, missä piti vain päättää talon paikka. Noh totuushan oli aivan toinen ja vietimme tontilla monta tuntia laittaen viemäriputkia. Arvatkaa olinko valmistautunut tähän? No en. Nyt olenkin palellut koko illan ja niiskutellut. Toivottavasti en huomenna herää kaktus kurkussa.


Kotiin päästyämme pyysin (käskin) Kimmoa tekemään minulle kuumaa kaakaoo, koska hän saa siitä vain paljon paremman makuista, kuin minä. Nautiskelinkin kaakaoo ison mukillisen ja lueskelin samalla lempiblogejani. Tajusin myös, että keittiön pöydällä "koristi" enää nuukahtaneet tulppaanit ja huomenna ajattelinkin käydä kaupassa ostamassa tuoreen kimpun vanhojen tilalle. 


Tänään meidän piti käydä ottamassa päivän asu-kuvat, mutta suunnitelmien muututtua ei yksin kertaisesti sille ollut aikaa. Myös suurin osa tästä päivästä kului tuulitakissa ja kumisaappaissa.
2 kommenttia on "My Sunday"
 1. "Toivottavasti en huomenna herää kaktus kurkussa."

  Voi herrajumala miksi miehesi tuollaista tekisi?? (trolli). Miksi luin koska nyt tekee mieli kaakaota ja pitäisi mennä nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nyt kyllä ihan ymmärtänyt sun kommenttiasi...

   Poista