perjantai 21. maaliskuuta 2014

Päivän asu 21/03/2014

Tämän postauksen otsikoksi olisi myös sopinut: Päivän asu ja lässähtäneet laineet. Aamulla ennen kouluun menoa suoristusraudalla tein hiuksiini kivat laineet, mutta mieletön tuuli ja sade lässäyttivät tukan täysin. Illalla kuuden aikaa asukuvia ottaessa tukkani muistuttikin enemmän liimalettiä kuin kaunista surffitukkaa. 

Paita / Shirt - Vero Moda
Kaulakoru / Necklace - H&M
Kello / Watch - Glitter
Farkut / Jeans - Vero Moda
Kengät / Shoes - Kookenkä

Eilen ja tänään olen viihtynyt Vero Modasta hankituissa farkuissa ja paidassa. Sydämeni on jo aikoja sitten vienyt leopardikuvio ja nyt löysin ehkä maailman mukavimman paidan kyseisellä kuosilla. Ensin mietin onko kuosia turhankin paljon, mutta ei ole, jos asuun ei vain muuten lisää muita kuoseja tai juuri leopardikuosia. Eilen tässä asussa oli talvikenkien sijaan mustat nilkkurit, mitkä sopivat hyvin uusien farkkujen kanssa. Tänään kuitenkin olin mukavuudenhaluinen ja jätin nilkkurit kenkätelineeseen ja kiskaisin jalkaan Kookengästä hankitut rennot talvikengät.

Vero Modan paita on pitkää mallia, minkä takia paita helposti rullaantuu ylös, niin kuin yllä olevista kuvista voi huomata. Täytyykin jatkossa muistuttaa hovikuvaajaani, että huomauttaa, jos jokin vaate on typerästi päälläni.Tänään oli ihana taas kerran huomata kuinka valoisa aika on pidentynyt, kun asukuviakin pystyi ottamaan vielä kuuden aikaan illalla :). Kyllä me nyt vain ollaan reippaasti menossa kohti kevättä ja kesää :).

//Today I wore new clothes (jeans and shirt), which I bought from Vero Moda. I think that I've lost my heart to leopard pattern <3.//
2 kommenttia on "Päivän asu 21/03/2014"