tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tuesday's make-up

Heippa! Eilen mulla oli laiskottelupäivä enkä jaksanut vilkaistakaan meikkipussiin päin, mutta tänään vakuutuspalaverin takia oli pakko ryhdistäytyä ja laittaa naama kuntoon. 

Tämän päivän meikki oli hyvin tavallinen meikki, mutta jaan sen nyt täällä blogin puolella H&M:n luomiväripaletin takia. Luomiväripaletissa on ruskean eri sävyjä ja tänään käytin paletin kahta tumminta luomiväriä. Nro. 1 käytin luomen sisänurkkaan ja nro. 2 luomen ulkonurkkaan. Luomivärien pigmentti on olematon - mikä hyvin käy kyllä arkimeikkiin - mutta IsaDoran luomiväreihin verrattuna tämä H&M:n luomiväripaletti vaikuttaa todella huonolta. Tottakai IsaDora on kunnon meikkimerkki eikä sitä oikein voikaan verrata H&M:n muutaman euron luomiväreihin, mutta H&M:n luomiväripaletin sävyjen erot eivät ole mitenkään suuria tai silmiinpistäviä. 

Toisaalta on hyvä omistaa tämmöinen muutaman euron huonompi luomiväripaletti, ettei aina arkimeikissäkin tule käytettyä parempia meikkejä ja rahan saa kulutettua muuhunkin.


//Today I experienced the frustration of H&M's eyeshadow palette - eye shadows nuances are really non-existent. I used number 1 to the inner corner of the eyelid and number 2 in the outer corner of the eyelid.//

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti