keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Uudet meikkipussin ihanuudet

Heippa hei! Tämä viikko mennään selvästi kosmetiikan puolella, kun juuri eilen testailin huulipunia ja nyt esittelen uusia meikkihankintojani. Loppuviikosta on myös LivBox:n mukana tulleen huulivoiteen testailu.

Henna suositteli minulle seuraavaksi kajaaliksi Max Factorin X-Pert Waterproof-kajaalia. Kajaalia en ole vielä päässyt testaamaan koulupäivien takia, mutta kajaali vaikuttaa kyllä hyvältä: hyvä pigmentti ja suti on jämäkkä.

Tilasin Max Factorilta myös luomivärin, missä on kahta vihreän sävyä.


Päätin myös poistua mukavuusalueeltani ja tilasin Christianin luomiväripaletin, jolla saa luotua violetin smokey eyes-meikin. Olen haaveillut tumman violetista luomiväristä, jo häämatkastamme asti, kun Hennalle ostin Roomasta tuliaiseksi Sephoran luomiväripaletin, jossa oli upea violetti luomiväri.

Christianin luomiväripaletin sisällä on jokaisen sävyn kohdalla kuva ja ohje, mihin kohtaa tiettyä sävyä käytetään.

Tilauksen mukana sain myös ilmaisnäytteen Lacosten Sensuelle-hajuvedestä. Tuoksu on liian voimakas makuuni ja en ole koskaan erityisemmin pitänyt Lacosten tuoksuista.//I bought some new items to the toilet bag: Christian's Purple Smokey Eyes-palette, Max Factor's eyeliner and eyeshadow. I got a trade over the Lacoste's sample bottle.//

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti