keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ihana aamuTänään vietin ihanan aamun, kun kaikki tuntui menevän nappiin ja omalla painollaan. Heräsin seitsemältä täysin pirteänä - pirteänä herääminen on ollut viime aikoina todella harvinaista. Mulla on nyt pitkään ollut ruokahaluttomuutta aamuisin, mutta tänään ei ollut ollenkaan sellaista tunnetta vaan nyt sain syötyä jopa leivän ja viinirypäleitä. Aamut on kiva aloittaa aamupalalla ja lukea uutta lehteä.

Costumen kannesta pomppas silmiini "aika hankkia"-otsikko ja mitä minä sen alapuolella näinkään. Napapaita. Mä en ole napapaitojen fani ja olen salaa mielessäni toivonut, että tämä kammotus katoaisi muodista mahdollisimman nopeasti. Nyt on paljon blogeissakin ollut asukuvia, joissa napa vilkkuu tyytyväisenä, mutta se ei vain iske muhun. Aivan sama onko vatsalihakset treenatussa kunnossa ja rasvaprosentti nolla, mutta eih.. Napapaita on vain niin kammottavaa, ettei sitä pelasta edes kivikovat vatsalihakset. Mutta tyylinsä ja makunsa kullakin.

Napapaidoista ei sen enempää. Kivan aamupalahetken jälkeen lähdin Tampereelle ostamaan uutta tuulipukua itselleni ja Citymarketista löytyi kivat urheiluvaatevalikoimat - olin positiivisesti yllättynyt. Nopeiden ostosten jälkeen kävin siskoni luona kahvilla ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa siskonlapsia. Tänään olisi vielä tarkoitus käydä Kimmon siskolla ja ajattelin illalla ulkoiluttaa hieman kameraa, kun ulkona paistaa upeasti aurinko :). 

Nyt suuntaan ruoanlaittoon - huomenna palaillaan taas blogin puolella hieman muumiasioissa :).
2 kommenttia on "Ihana aamu"
 1. Olin napapaidoista aivan samaa mieltä, koska elin sen hetken jo vuosikausia sitten, valitettavasti. ;) Niin se muoti kuitenkin kiertää ja vaatteiden saadessa uusia nimiä, alkaa ne kuulostaa houkuttelevammilta. Lapsuuden pitkikset ovat nykyään legginssit ja vanha napapaita on uudelta nimeltään crop top. Jollainen päällä uusimmassa tekstissäni. :DD Se ei tunnu niin pahalta, kun on jalassa korkeavyötäröiset farkut jotka peittää navan, jättäen vain pienen ihokaistaleen näkyviin.

  Syötkö heti herättyäsi? En pysty ajattelemaankaan ruokaa, ellei ole heräämisestä kulunut tarpeeksi aikaa. Vapaapäivänä jopa pari tuntia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri katsoin blogisi uuden postauksen :) Noin käytettynä napapaita menee paremmin, kuin matalavyötäröisten farkkujen kanssa.

   Syön joo heti herättyäni - tai ainakin yritän :) Jos pitkitän aamupalan syöntiä, niin en syö sitä sitten missään vaiheessa.

   Poista