maanantai 7. huhtikuuta 2014

Matkat varattu!

Nyt on kaikki toukokuun aikataulut sovittu ja suunniteltu, joten pystyimme lauantaina varaamaan matkan Lontooseen! :) Mä olen ollut tästä matkasta todella innoissani ja arvatkaa vain miten innoissani nyt olen, kun matkasta tuli täysin varma. 


Varasimme lennot toukokuun loppuun Ryanairilta ja kyllä voi sanoa, että halvalla pääsee matkustamaan Tampereelta Lontooseen. Pari vuotta sitten matkasimme siskoni kanssa Lontooseen myös Ryanairilla ja ei ollut mitään valittamista. Toisaalta on todella hyvä, että olen aikaisemmin Lontoossa käynyt, koska nyt tiedän, miten pääsemme helpoimmin Stanstedin lentokeltältä Lontoon keskustaan. Toisaalta taas voi olla, että minulla tulee matkan aikana ikävä siskoani, kun hän toimi meillä matkaoppaana viimeksi ja tiesi heti, miten metrolla kuljetaan :).

Yritimme saada matkasta mahdollisimman halvan, jotta olisi rahaa sitten kuluttaa kohteisiin ja shoppailemiseen (Victoria's Secret I'm coming!), joten hotellin hintaluokaksi laitoimme alle 100€ / yö. Oli todella vaikea löytää tuolla hinnalla hotellia, mihin kuuluu aamupala ja kuitenkin sijainnin pitäisi olla suht hyvä ajatellen metrolla liikkumista. Hotellin löysimme Paddingtonin rautatieaseman läheltä, josta löytyy myös metroasema, mistä pääsemme hyvin keltaisella linjalla (Circle) kulkemaan. Tämä linja on kaikista helpoin käyttää ja siltä löytyy sellaiset pysäkit, joita tulemme paljon käyttämään, esimerkiksi Tower Hill:n ja Westminsterin pysäkit.Tilasin Bookystä pienen Lontoon-matkaoppaan, mitä minä olen ainakin selaillut huolella läpi. Pyysin myös Kimmoa katsomaan opasta ja kertomaan, jos on joitakin sellaisia paikkoja, missä hänen pitää ehdottomasti päästä käymään. Arvatkaapa mitä rakas aviomieheni haluaa nähdä. Lontoon eläintarhan! Itselläni olisi tullut ensimmäisenä mieleen Towerin linna, Westminster Abbey yms.. No onhan Lontoon eläintarha varmasti kiva kokemus ja en käynyt sielä viimeksi, joten uusi elämys sekin :).

Meitä houkuttelisi viettää yksi päivä Lontoon ulkopuolella, mutta emme vielä tiedä riittääkö aika siihen, kun ensimmäisenä päivänä saavumme Lontooseen vasta iltapäivällä ja viimeinen päivä menee varmaankin hotellin läheisyydessä. Jos joku teistä on käynyt Lontoossa ja tehnyt päivän reissun Lontoon ulkopuolelle, niin voisi heittää meille vinkkiä, mikä olisi kiva kohde ja miten kannattaa matkustaa? :)

//On Saturday, we booked flights to London and we are going to spend there five days in May :). I'm so excited!//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti