lauantai 12. huhtikuuta 2014

Perjantain ostokset

Huomenta! Eilen kävin Koskikeskuksessa pyörähtämässä, kun oli tarkoitus etsiä kevättakki. Olin valmistautunut tähän ostosreissuun jo hyvin ja katsastanut liikkeiden nettisivuilta, millaisia takkeja on valikoimissa. Ginasta löysin suosikkini ja suunnistinkin ensimmäisenä sinne. Harmikseni takki oli aivan erilainen, mitä nettikaupan kuvista katselin. Takki muistutti lähinnä telttaa, mikä ei näyttänyt mistään suunnasta hyvältä. Ginan pettymyksen jälkeen menin Seppälään ja sielläkään takit eivät olleet minun makuuni, joten päätin, että takin metsästys jatkuu ensi viikolla, kun menen Ideaparkkiin kaverini kanssa. 

Vaikka takkia en löytänytkään, niin löysin kaikkea muuta. 

Kookengästä kävin ostamassa mustat tennarit, mitkä olivat vain 30€. Eihän nuo vedä vertoja Converseille, mutta pihipeikkona tyydyn näihin. Kengissä oli kivana yksityiskohtana pinkit pohjat. Kimmo tokaisi nämä nähdessään: "no hyi v....".


Ginasta löysin kesäksi valkoharmaan minihameen. Aloin myös miettimään, että uskaltaisinko yhdistää tämän hameen paksujen mustien sukkiksien kanssa. Tuo voi olla kyllä jo niin minun alueeni ulkopuolella, että voi jäädä vain ajatukseksi. 

Hameesta oli vaikea ottaa kuvaa, joten se toimi tällä kertaa vain Glitteristä ostamieni korujen taustana. Olen viime aikoina käyttänyt todella paljon kultaisia koruja ja eilen, kun minun piti laittaa hopeinen kaulakoru kaulaan, niin mikään vanhoista koruistani ei oikein napannut. Päätinkin tällä kertaa ostaa Glitteristä kaksi pidempää hopeista kaulakorua. 5 kommenttia on "Perjantain ostokset"
 1. Wish i could understand it, haha.. But i love the pictures :-*

  www.nelliescloset.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm sorry, I forgot to translate the text into English :). I just told what I bought yesterday :).

   Poista
 2. Kivoja ostoksia! Kaunis postaus! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista
 3. oolalaa, koruaddikti taas vauhdissa :--D mäkin haluuuuuuuuuuuuuuun >:| aika maukkaita on, kaikki nuo!<3

  VastaaPoista