sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Rauhallinen lauantai-ilta

Huomenta! Eilen sain pitkästä aikaa viettää koti-iltaa aivan yksin, kun Kimmo suuntasi jätkieniltaan. Vaikka Kimmon kanssa on hauska aina viettää koti-iltoja, niin kyllä joskus on pakko saada vähän olla ihan omassa rauhassa ja tehdä just sitä mitä haluaa. 

Eilen päätinkin pitää leffaillan ja valitsin hyllystä sellaisen elokuvan, mitä en ole vielä aikaisemmin katsonut. Katsoin elokuvan nimeltä Rakkautta ennen keskiyötä, jossa näyttelee mm. Ethan Hawke.


Elokuva oli kauhea pettymys! Ensinnäkin dvd ei kunnolla toiminut ja välillä jökkäs ja hyppäsi aina kohtauksen tai pari ylitte. Sain kyllä kaikki kohtaukset katsottua, kun kelasin aina takaisin siihen kohtaa, missä dvd jökkäsi. Mutta oikeasti, tässä elokuvassa ei oikein tapahtunut mitään. Päähenkilöt keskustelivat vain keskenään parisuhteestaan ja lopuksi he jäivät miettimään ollaanko sitä yhdessä vai eikö olla. Tämä olisi voinut olla parempi, jos olisi nähnyt elokuvat Rakkautta ennen auringonnousua ja Rakkautta ennen auringonlaskua. Elokuva on tosin saanut todella hyviä arvosteluja, että ehkä mä en vain ymmärrä elokuvan syvintä merkitystä.


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti