tiistai 29. huhtikuuta 2014

Sunnuntain asu ja pilalle menneet kuvat

Otsikosta voi jo päätellä paljon - sunnuntain asukuvaukset ei menny ihan nappiin. Ensinnäkin kaikki kuvat olivat valottuneet ja mun kuvanmuokkaustaidoilla ei asiaa parannettu yhtään. Kameralta katsottuna kuvat eivät näyttäneet ollenkaan niin valoisilta, mitä ne todellisuudessa olivat. 

Toiseksi mua kerrankin olisi huvittanut olla kuvattavana, mutta vaatteet olivat niin huonon tuntuiset päälläni, etten pystynyt keskittymään mihinkään. Paita valui koko ajan, housut valuivat ja sukatkin valuivat! Todella hyvä vaatepäivä siis.

Paita / Shirt - Lindex
Kaulakoru / Necklace - Glitter
Farkut / Jeans - Lindex
Kengät / Shoes - Converse

Mä en kestä tuota kuvaa. Paitaa ei saanut kunnolla muokkaamisellakaan näkyviin, mutta ehkä tarkkanäköiset huomaavat, että siinä on leopardeja. Paita on joskus aikaisemmin blogin puolella muistaakseni jo vilahtanut. T-paita on oversize-mallia ja joskus viime vuonna sen ostin Lindexin alesta alle 10 €:lla.

Sunnuntaina oli niin lämmin sää, että hyvin tarkeni olla t-paidalla. Kuitenkin sää on vielä sen verran otollista, että heti kuvailujen jälkeen kiskoin päälleni Icepeakin takin, etten vain tule taas kipeäksi.

Toivottavasti ensi kerralla asukuvailut onnistuvat paremmin, koska muuten nämä vähäisetkin asukuvat loppuvat blogistani. Kraah.

//Sunday's outfit. I'm sorry about the pictures - those are awful, I know.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti